Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Pewien Problem Mialem Formata gdy znow pobralem metka z metin2 pl komp mi sie zresetowal pare razy zpatchowalo sie do polowyi znow reset potem pobralem metka z 2008 tu to juz wgl odrazu po klikneciu sie zresetowal probowalem sciagac Frame worka ale przy kazdym pliku pisze binary file i te sciagane pilki nie dzialaja np metin czy framework 2.0 3.0 wiem ze ten temat byl lecz nie pomogl prosze o pomoc;(

Opublikowano

Też tak miałem mam starego kompa ale wyczyściłem go CCleaner i trochę sam lepiej przez obejscie.Ja zacząlem na obejsciu i wszystko smiga

Rep

Opublikowano

Otworz obudowe. Czysciles go? Jak bedzie duzo kurzu to kup sprezone powietrze. Koszt ok.10-15 zlotych.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Tu nie chodzi czy ktoś czyścił kompa czy nie - tu chodzi o to, że ma jakieś wirusy prawdopodobnie z cheatów pobieranych z źrodła google.pl, czyli trojany i różne typu tego śmiecie, one mu restartują kompa i to jest przyczyną, mi jakoś nic się nie restartuje. Przeskanuj komputer :).

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

Mam identyczna sytuacje jak kolega:P

swiezo po formacie i ciagle resety, dodam ze cod4/cod2 i pes11 smigaja bez problemu:)

Więc???

Opublikowano

Więc metek jest zły. :rolleyes:

Ja widzę następujące rozwiązania:

• zainstalowanie jakiegoś klienta na którym działa pl
  • pobranie różnorakich sterowników dodatków typu service pack3 do XP
  • ponowne pobranie klienta metin2
  • włączenie sobie w bios-ie bluescreena i strzelenie mu foty jak się komp będzie chciał resetować (dzięki temu może się uda rozwiązać twój problem).

Próbuj powyższą listę. A na pewno zainstaluj SP3 do Xp

Opublikowano

Ja ostatnio miałem taki sam problem, komputer czyściutki w środku a się resetował.Winą był zasilacz, więc może u ciebie jest tak samo.

21f0dgn.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...