Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter router bassa - tesco

kamaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Orientuje sie ktos może czy są jeszcze w tesco albo innych marketach skutery router bassa ? w marketach ponoc byly / sa za 1500zl a z tego co widze na allegro 2000zl.

bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje.

walnij + ~!

Opublikowano

Co do tego czy są to nie wiem, ale miałem ten skuter i szczerze go nie polecam. Non stop był z czymś problem i nie była to kwestia tego, że do jakoś mocno użytkowałem. Kolejna sprawa to NIE KUPUJ SKUTERA Z MARKETU! Jeżeli jest on na gwarancji i coś się zepsuje, to żaden sklep nie prowadzi swojego warsztatu, wszystko jest wysyłane gdzieś w Polskę i całą procedura trwa z miesiąc, jak nie więcej. Jeżeli już musisz to kup ze sklepu, który specjalizuje się w sprzedaży skuterów/quadów, oprócz zniżek na przeglądy itp, robią wszystko na miejscu.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

nie kupuj tego, już się utarła opinia "jeszcze z 'salonu' nie wyjedziesz na parking a już się coś zepsuje" lepiej kupić coś używanego i starszego, i przede wszystkim nie CHIŃSKIEGO ! btw. tamten nawet tarczy nie ma z przodu...

Opublikowano

mój kolega który warzy 100kg (około) kupił sobie basse, dociera go 45km/h ; x

ma go 2 miesiące NIC mu sie nie zepsuło...

"nie ma serwisów w marketach" O_O on na przgląd pojechał jakoś do serwisu wymienili mu olej i spradzili linki

żeby taki skuter był dobry musisz trafić na dobry egzemplarz, mój wujek ma quada już 2 lata, chińskiego za 1k i nadal działa

ale tak jak up radze kupić coś niezawodnego, taniego i dobrego, nie koniecznie nie chińskiego, to że chiny robią wszystko tanio nie znaczy że jest to chujowe

ja wgl nie polecam skuterów o małych pojemnościach, bo sie wleką a jak już jadą +/- 80 to spalają 5l

dlatego wole manuale, dużo wieksza przyjemność z jazdy, możesz redukować biegi, ruszać szybciej ze świateł itd ;]

ja osobiście mam Simsona i na lajcie biore Ogara 900

mało awaryjny, dynamiczny, ekologiczny :P

nie widze w nim minusów ;]

pozdro i powodzenia w wyborze ;p

Opublikowano

Każde skutery, motory, quady, rowery z marketów mają coś w sobie.Lepiej wydać z 3 tysiące zł, albo 2 tysiące euro i kupić dobry używany.

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...