Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Fishbot'a na Metin2US

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak niektórzy wiedzą, nie dawno wyszła nowa aktualizacja Metin2US, dodająca Xtrap'a. Bardzo dobre zabezpieczenie przed cheatami. I tu moje pytanie. Czy jest jakiś działający po tej aktualizacji Fishbot na ten global? Dam limit +/-.

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

Opublikowano

Witam

Mam ten sam problem. Kamer mod niestety nie działa najlepiej (a może to u mnie ciś się dzieje) jest problem z widokiem postacji niektóre stoją z rozłożonymi rękami - śmiesznie t wygląda).

Dodatkowo szukałem informacji na temat xtrapa czy czasem nie wysyła logów nigdzie o logach nie piszą, raczej tylko blokuje metka jak zauważy hakowy proces (bynajmniej tak pisza na necie)

Może ktoś ma większe doświadczenia lub więcej informacji może by się podzielił. Ponieważ nie wiem czy hakowanie na US jeszcze jest bezpieczne.

Mam 88lvl zdobyty ciężkimi godzinami grania i nie chciał bym ich stracić :D

Opublikowano

X-trap nie wysyła logów. Co do Twojego problemu "z widokiem postacji niektóre stoją z rozłożonymi rękami", to spatchuj Metina, następnie od nowa wgraj moda. Czekam na dalsze propozycje fb.

Korzystam z konta brata. Moje własne konto, z którego narazie nie korzystam: Karasu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...