Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Cechy postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam napisać cechy minimum 6-8 zdań do:

- Prometeusz

- Bogowie

- Pandora

Za pomoc daję limit i 5 jak napisze ktoś chociaż o Prometeuszu to dostanie limit, a jak ktoś napisze o Bogach to też dostanie limit ale jutro :).

Proszę o szybką odpowiedź ważność do godziny 22:00!

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

Mam napisać cechy minimum 6-8 zdań do:

- Prometeusz

- Bogowie

- Pandora

Za pomoc daję limit i 5 jak napisze ktoś chociaż o Prometeuszu to dostanie limit, a jak ktoś napisze o Bogach to też dostanie limit ale jutro :).

Proszę o szybką odpowiedź ważność do godziny 22:00!

Nie czaję trochę tego zadania... To mają być cechy, czy zdania??...

Dam ci cechy:

Prometeusz - heroizm, tytanizm, odwaga, upór, samarytanizm.

Bogowie - potęga, władza, człowieczeństwo, podatność, siła.

Pandora - zdradliwe piękno, zdrada - dalej nie wiem :(

Opublikowano

Ehh... Jak byś przeczytał całą Mitologie to byś wiedział bo tam jest pełno informacji, tyle co napisałeś to ja już więcej bym zrobił. Miałem opisać Prometeusza, Bogów, Pandora.

Czyli o Prometeuszu co zrobił, jak pomagał ludziom, Bogowie co jedli itd. Pandora kim ona była co zrobiła jakie były skutki.

Zresztą pisałem do kiedy ważność już dawno po terminie ;) więc się mi to nie przyda po 1. Źle po 2. Za późno i tak już wcześniej sobie poradziłem. Dział mało rozwinięty i na razie nie ma co prosić o pomoc ;/.

obraz24.png

Opublikowano (edytowane)

@Up, jesteś kompletnym idiotą. Dosyć, że kolega poświęcił czas takiemu kretynowi jak Ty, napisał Ci to co wie, a Ty Go wyzywasz? To raczej Ty powinieneś całą mitologię przeczytać, skoro masz zadanie, a nie on, więc na przyszłość sobie to zapamiętaj. To nie dział jest mało rozwinięty, raczej Ty jesteś nierozwinięty :)

Nieźle się wkurzyłem czytając Twój powyższy post, co za debil... <_< :mellow: :angry:

//Jeszcze jedno, cechami to nie jest "co oni jedli" o.O ....głupota ludzka nie zna granic :mellow:

//Edit...no jasne, minusuj

Edytowane przez Syrians
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@Up Właśnie pokazałeś swój naprawdę WIELKI poziom. To ja jestem oburzony po przeczytaniu twojego posta!. Powiedz mi czy ja kolegę, który napisał mi 3 zdania i poświęcił pewnie na to według Ciebie aż 3 godziny jakoś obraziłem? Napisałem, że sam już sobie poradziłem, bo wziąłem książkę i jakoś napisałem. Dział jest odpowiedni, i ja go nie wyzywałem tak jak ty mnie od "kretynów, idiotów i debili". Naprawdę opanuj swoje emocje. Ja nikogo nie obrażałem w swoim poście. Sam sobie już odrobiłem, napisałem tylko koledze, że już i tak za późno i napisałem, że dział mało rozwinięty co nie ma na celu obrażać MPCForum lecz chciałem wyrazić to, że jest mi szkoda, ponieważ dział jest narazie mały co wyraziłem w ";/". Więc człowieku błagam odwal się ode mnie bo nie wiesz co piszesz. Raport leci, a ty pokazałeś właśnie jaki inteligentny jesteś.

@Edit A co do treści polecenia to napisałem je tak jak mi sorka podyktowała ;) Więc jeżeli chcesz to możesz jej powiedzieć, że jest głupia :_) Wierz mi nie przeżył byś po tym. ;x

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...