Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Restart kompa...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich.Mam oto taki problem: gdy włączam metina skonczy sie patchowac jest wszystko OK ale gdy włącze rozpocznij gre komputer nagle się restartuje :(. Mam nadzieje że ktoś pomoże

Dodam że nie dawno robiłem format

Edytowane przez Jok3r3kxxl
Opublikowano

sciagnij service packa 3 jak juz go zainstalujerz to reinstal metka jakby co jestem na tym forum Zeby pomagac a nie zbierac te durne + czy - :-> :-D :-]

Opublikowano (edytowane)

Nareszcie ktoś normalny :). Dziękuje bardzo za pomoc sprobuje zainstalowac i dam edita. (Wiem nie zbierasz + ale i tak ci dam :))

A odbiegając od tematu ^^. Na jakim serwerze grasz?

Opublikowano

exandros jak chcesz to zapraszam bedziesz mial u mnie wsparcie mam tam sure wp 36lv ;-)

aha z gory sry za double ale jakby co napisz mi nick pod jakim grasz jutro odczytam bo dzis wyjechalem i pisze z komy

oo edit mi sie jakos zrobil aha moj nick:NadZiemski

aha jak nie zadziala to wgraj kmr moda ale nie uzywaj sh itd to bana nie zlapiesz p.s co do sp3 mniej cierpliwosc bo troche dlugo sie instaluje

Opublikowano

spoko :-D tylko pamietaj 2 rzeczy mod musi byc by kamer 1337 a 2 metek musi byc storentowany i spatchowany

a pod jakim nickiem grasz i kim xD juz tutaj napisz :->

Opublikowano

hmm nieuzywam gg a na komie niemam a niestety na s13 mam juz konto z eq no coz powodzenia!:)

hmm nieuzywam gg a na komie niemam a niestety na s13 mam juz konto z eq no coz powodzenia!:) a jak koledzy tez zaczynaja gre to źapraszam na s 13

Opublikowano (edytowane)

Szkoda ;/. Popisalibyśmy a tak to ... A masz moze skypa xD?

Zobaczymy ale ... Jeden kolega już zaczął i dobrze mu idzie (1 raz gra w metina) więc raczej nie bedzie chcial.

hmm a wiesz może czemu metin teraz tak dlugo sie patchuje?

Opublikowano

up poco taki post joker resnij kompa i bedzie normalnie

format? co ty piszesz !

aha jak kolega wbil 20 to powiedz mu ze taki mu wbil

aha do dyspozycji moge wam tez dac pasy do mojego bufa 32

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...