Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemanko . Mam taki problem .. Gdy właczam normalnie gta sa ... wszystko działa ( w sensie nie ma żadnych błędów itp ) ... Więc gram se normalnie i chciałem se wgrać moda na zime , wgrałem go i działało ale usunołem + usunołem i przeinstalowalem gta ... Po zainstalowaniu gta i uruchomieniu po raz pierwszy, poprostu załamka , jak wyszedlem z tego domu BIG SMOKA czy tam Carla .. co jest po pierwszej misji do zapisu dyskietka .. wychodze z chaty a tu patrze ... Nic nie jest wczytane , zadne miejsce sie nie wczytalo , nie widac polowy rzeczy na mapie , czyli ulic , drzew , mostów i budynków , po jakims czasie sie zaladowuje , ale to nie to samo i caly czas tak jest a jak sie zaladuje wejde do saamochodu albo jakiegos domu to znow mam ten sam problem , Wczesniej nia mialem takich problemów , a + zainstalowalem se mody ( Samochody nowe ) kiedys instalowalem i nie bylo problemów z takim czymś =( Proszę O pomoc ! :(

+ CHciałem dodac edytując temat , iż ze tera chcialem popykac w sampa ale KUR** WYskoczyl mi jakis CRASH !=( WCZORAJ TAK NIE MIALEM ! =( PROSZE O POMOC !=(

Edytowane przez cannabis000vip
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...