Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A payment for your account is currently checked by customer support. This can take up to 3 days. Note that you cannot place another payment in the meantime. Please be patient.

chce kupić sobie pacca i takie coś wyskakuje ... wie ktoś dlaczego i czemu ;/

notoacta250.png

Opublikowano

Płatności na konto jest aktualnie sprawdzana przez obsługę klientów. Może to potrwać do 3 dni. Pamiętaj, że możesz nie miejsce kolejnej płatności w międzyczasie. Prosimy o cierpliwość.

signature0a.png
Opublikowano

albo mi sie wydaje albo nie wiem czy tam czasami nie ma bledu w tym zdaniu "currently checked" to by znaczylo jest aktualnie sprawdzony xD

Opublikowano

omg napisał to co mi wyświetliło jak kupowałem pacc, może i tam są błędy ale taki dupny błąd mi wyskakuje ... Dobra czekam te 3 dni ale zawsze po jednym dwóch dniach mi odrzuca pacca .Kupuje kartą mastercard zawsze kupowałem tak i nigdy takich problemów nie było. Nie wiem co teraz się zjebało ale Ja osobiście nie mam pomysłu co oni do mnie mają ... Może mi kartę kredytowa zablokowali ponoć czasem się tak zdarza ;S

notoacta250.png

• Dodaj nową pozycję...