Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OSTRZEŻENIE] Oszuści podają się za resellerów kBota i rozsprzedają wizualny DMG skrypt

kamieniarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto strona z ich ofertą:

sprzedają tam skrypt na DMG, który tutaj po pierwsze jest za darmo, a po drugie jest wizualny... ponadto jeden z właścicieli strony twierdzi że już sprzedał ten hack 10 osobom z tego forum

dodatkowo uważa że Ivan go zatwierdził jako resellera, czego sam Ivan mi nie potwierdził - co więcej, kazał mi sie z nimi skontaktować żeby przestali psuć markę kbota swoimi oszustwami...

dlatego proszę was żebyście uważali na tą stronę i abyście ostrzegli także swoich znajomych

pzodrawiam

Opublikowano

raz, jeśli nas oskarzasz zapewne masz jakieś dowody na to więc bardzo bym o nie prosił drogi koleszko poproszę także o screeny z rozmowy z ivanem a ja zamieszcze swoję także te gdy nas przyjmował :)

Opublikowano

kolego skoro szkalujesz nas bezpodstawnie proszę o skasowanie tematu lub podanie dowodów na to że kogoś oszukaliśmy

Opublikowano (edytowane)

ok zaraz będzie. właśnie rozmawiam z Ivanem, który twierdzi, że macie trojana na stronie... zobaczymy złodzieje :) aha i nie strasz mnie dziaciaku żadną odpowiedzialnością prawną :) nie jestem idiotą

EDIT: screen: http://img600.imageshack.us/img600/5683/beztytuuctj.jpg

koniec rozmowy. chyba więcej nie muszę udowadniać... sam DMG hack mówi za siebie

aha i proszę usuńcie mnie z listy kontaktów - nie chcę mieć z wami nic wspólnego, tym bardziej gdy dodajecie mnie na swoją stronę bez mojej wiedzy

Edytowane przez kamieniarz
Opublikowano (edytowane)

bardzo proszę przeskanuj sam stronę i wklej wynik... http

http://www.virustotal.com/

@

jedno ale dla ciebie naucz się pisać po angielsku i na drugi raz pisz całą prawde , bo pisaniem głupot nic nie zdziałasz jestes dzieckiem i tyle i powiedziałem ci jak ta sprawa się skończy

Edytowane przez Maxikk
Opublikowano

no i prosze. tacy jesteście uczciwi że Ivan zmusił was do usunięcia wzmianki o DMG hack :)

i jak śmiesz mnie dzieckiem nazywać skoro po wszystkim zablokowałeś mnie na gg i skype? to jest po prostu żałosne i smutne...

Więc na przyszłość: uważajcie ludzie na tych sprzedawców!!!!!!

Opublikowano

Nie chcecie wyjść na oszustów? Przedstawcie dane waszych działalności gospodarczych, oczywiście mam nadzieje że odprowadzacie 23% podatku z każdej sprzedanej licencji, i wystawiacie paragon/fakture VAT na nią. Nie spełniacie wymogów? To przestańcie się oskarżać ..

@up a co to Ivan napisał ten dmg script? Choćby ten wizualny?

Opublikowano (edytowane)

kolego skoro oskarzasz nas i oczerniasz piszesz głupoty ivanowi i nie mówisz prawdy to się dziwisz strona będzie osobna :) mr.quake jesli chcesz chetnie ci go pokaże

i nie ivan nie jest właścicielem tego skryptu nawet o tym mowy nie bylo a ten pan u góry powiedział ivanowi że ja sprzedaje ten skrypt pod jego adresem...

@

quake bardzo chętnie pokaże ci wszystko to co trzeba , a gdy klient poprosi fakture otrzyma :) jeśli chcesz napisz mi pw podam ci nip oraz regon firmy.

Edytowane przez Maxikk
Opublikowano

Brak dowodów. Niech autor poda jakieś argumenty zanim to oskarży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...