Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jestem w trakcie tworzenia nowego wyglądu strony. Chciałbym zrobić, znaczy wrzucić ja do bazy msql. Potrzebuje to do tego, żebym mógł zrobić wyszukiwarkę wewnętrzną sprawdzającą rekordy. Macie jakieś sugestie. Oczywiście będą plusy lub minusy. Jak kto woli.. Proszę o szybką odpowiedz.

Jeśli zasłużyłem na plusa, daj mi go. Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie jest to motywacją :)

Opublikowano (edytowane)

Odświeżam

#Edit narazie użyłem na stronie wyszukiwarke google. Nie jest źle, ale chciałbym wiedzieć jak mógłbym stronę zrobić w bazie msql, żeby przyszłościowo zrobic np wyszukiwarke, która sięga do rekordów w bazie

Edytowane przez WarrockUbuntu

Jeśli zasłużyłem na plusa, daj mi go. Ciebie to nic nie kosztuje, a dla mnie jest to motywacją :)

Opublikowano

No tak a tekst jak mam wrzucić, bo mówie jestem głupi pod względem msql. Nigdy nie pracowałem w bazie danych. Jedynie instalowałem forum itd ale to bylo wszystko krok po kroku

• Dodaj nową pozycję...