Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiązanie ;d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Znalazłem super stronkę o wiązaniu sznurówek, może się komuś przydać . Podaję linki od razu prowadzące do sposobów.

[http://www.fieggen.com/shoelace/luglacingmethods.htm]

[http://www.fieggen.com/shoelace/lacingmethods.htm]

Z boku macie "Shoelace Menu" w którym macie bardzo dużo niezłych tricków, pomocnych informacji na temat używania, długości itp. Warto przelecieć stronkę . Pozdrawiam .

Np taki wzor pentagramlacing1.th.jpg

0014591598ps2mu7.th.jpg 288994.jpg

Ludzie! Kochani ! Coście tacy smutni? Przeciez jutro idziecie do pracy :D

Opublikowano

Całkiem fajne, ale zupełnie niepotrzebne ;] choć jak ktoś lubi przyszpanować to niech obejrzy ich galerię, może podłapie któryś ze sposobów ułożenia sznurowadeł i się będzie wyróżniał ;]

HooY.png
Opublikowano

ehhh... nie umiesz wiazac sznuruwek czy co ?? probowali nauczyc w przedszkolu ale im nie wyszlo ?? ciekawe czy trzeba ci napisac tutorial albo nakrecic film jak pojsc do kibla i sie wysrac ....

Opublikowano

no tak ale jak sie wlazi na takie stronki to nigdy nic nie wiadomo :D ciekawe jak on to znalazl :D "jak wiazac sznuruwki??" :D gdybym siedzial obok to bym oplul monitor :D

Specjalista
Opublikowano

Raczej to się nie przyda , nikt nie patrz jak kto inny wionrze shnórófki . Jajajaja nie wyszło Ci xD mój temat o maśle był ciekawszy ;]

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Gość Mounthains
Opublikowano

ja zawsze sznurówki wkładam w buty -,- mi to niepotrzebne

Opublikowano

heh ja najpierw wiaze a potem do muta chowam :D bo raz jak koplem kolesia w udo to po glowie dostal :D niewiem jakim cudem :D poprostu jakos mi but zlecial :D to teraz wiaze

Opublikowano

Ten pentagram jest fajny ;P

Opublikowano

BlaBlaPL więcej postów się nie dało napisać? ostatnio ładnie spamujesz, albo tylko kłócić byś się chciał...

Btw. stronka ciekawa, nie mówię by się w to bawić chociaż też można -.^ ale chociaż by pooglądać ciekawe wzory =D

Opublikowano

dla mnie to dobry pomysl

a jak wam sie nie podoba to nie spamujcie

i tu nie chodzi o to czy ktos umie wiazac tylko czy ktos umie zrobi np pentagram ze sznurowek :P

...

Opublikowano

Gdybym mial mniej rozlazle buty i niewidac bybylo dolnych przeplotow to bym se pentagram zrobił, ale niestety, gupio to fyglonta xD.

Opublikowano

Z twojej starej zrob pentagram

Opublikowano

co do tematu to byl jak smarować chleb masłem czy cos takiego ;D

Simamo jestes dzieckiem znającym tylko w slowa "twoja stara, twoj stary"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...