Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Booki Na YouTube Lektury

kamilka1992p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż mam do was pytanie czy zakłądanie kanału na YouTube i prowadzenie tam swojakiego rodzaju E booków jest dobrym pomysłem? Wiem, że Lektury czytane można sciągnąć z neta czasem za darmo innym razem za opłatą i typ podobnym. A na youtube nie trzeba płacić za oglądanie ani nic ściagać, więc byłby to plus w te strone. Minusem jest tu ograniczona ilośc na poczatku lektur gdyż myślałam nad tym , żeby samemu je nagrywać, mysle ze glos mi się do tego na daje, wyrazać się potrafię, czytać z zainteresowaniem też, wiec w tym też jest plus. Tylko mam do was pytanie czy ktoś w ogóle bd z tego korzystał, będzie słuchał na YT czy wolicie jednak sciagać z neta? Na całym Yt nie spotkałam jeszcze takiego e booka i mysle ze bylby to przelom w tej dziedzinie, wiec nie bd 100 osoba ktora chce to robic i zanudzac tylko pierwsza, wiem ze to pracochlonne zajecie ale tyle czasu znajde zeby to ogarnac, zeby choc raz w tygodniu dodac jakas lekture na poczatku te krotsze wazniejsze, pozniej te dluzsze, oczywiscie dziady czy krzyzacy nie w ciagu tygodnia bo to lekko nie mozliwe, ale gdy juz kilkaascie utworow byloby na tymkanale, czy wy byscie z tego korzystali? Nie chce tu sie ograniczac tylko do lektur, myslalam tez nad jakimis ksiazkami dla dzieci, tzn bajkami,(niektorzy rodzicie nie chca czytac dzieciakom, a tu moglyby one posluchac, oczywiscie tekst plus jakies obrazki urozmaicajace ogladanie dzieciakom), ewentualnie jakies ksiazki popularno naukowe- choc to wydaje mi sie zbedne bo mysle ze malo osb interesujacych sie czyms bd sluchaslo jak ktos czyta, jednak woli to sam zrobic, choc bywaja wyjatki, Wiec mam do was prosbe wypowiedzcie sie co sadzicie o takim kanale, tym pomysle, co mozna by tutaj dodac co ujac, i czy ktos z was korzystalby z tego?

Z gory dzieki za odpowiedz , Pozdrawiam , Czesc i czolem;)

!

Opublikowano

raczej, dotychczas nie korzystałem z e-booków

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

Nom tak troche pokrecilam chodzilo mi o audio Book 'i .

tylko czy to bd miec szanse porzetrwac,w tej chwili akuat jestem w momencie nagrywania i poszukiwania tla itp pod strone i na YT jak to wszystko ogarne myslalam zaczac, tylko czy warto;/

Opublikowano (edytowane)

Szansę masz i to dużą, na Youtube nie słyszałem o Audiobookach (w każdym bądź razie o kimś kto nagrywa je masowo). Co do tła na YT to napisz na PW tematykę, a coś spróbuję wykonać (tylko nie Minecraft).

Edytowane przez Vipper
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...