Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Serwer z niskimi cenami?>

rawison

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś serwa na polaku gdzie ceny są niskie i KU tanie oraz gdzie ludzie chętnie kupują małże (moje główne źródło dochodów). Zna ktoś takowy?. Jedna uwaga jeżeli podjecie jakiś serw to taki na którym jest jeszcze miejsce do rejestracji. Z góry dziękuję odpowiedzi nagrodzę.

sygnaturacx.jpg

Opublikowano

Syriusz,Onysk Wpisz kod ktury mam w sygnie w reje a dostaniesz itemki z is za fre serrio :)

tak on z IS dostanie ale jesli on zacznie wbijac levele to ty tez dostaniesz itemy z is!!!moze wprowadza cos jak slownik ortograficzny bo zle Ó napisales.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

tak on z IS dostanie ale jesli on zacznie wbijac levele to ty tez dostaniesz itemy z is!!!moze wprowadza cos jak slownik ortograficzny bo zle Ó napisales.

No i co z tego ze on cos dostanie?

Typowy polaczek, woli meczyc sie i nie miec nic, niz zrobic kumus przysluge...

Opublikowano

Syriusz S25.

Małże 4-5,5kk

Aura - 20kk

Wir - 5kk

Biała perła - 150kk, Krwawa - 80kk, Niebieska - 40kk

itd..

Opublikowano

No i co z tego ze on cos dostanie?

Typowy polaczek, woli meczyc sie i nie miec nic, niz zrobic kumus przysluge...

to ty zrob przysluge i nie spamuj.co do cen do syriusz najtanszy ale licz sie tez z tym ze np. duzo sie nie dorobisz poniewaz w ogolnym rozrachunku wyjdzie na to samo jak na innym serwie.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Własnie to jest dobra zecz on dostanie przedmioty z isa i ja dostene i wszyscy beda zadowolenie :) I wiem ze nie pisze poprawnie po polsku bledy sie zdarzaja ;p

Opublikowano

Własnie to jest dobra zecz on dostanie przedmioty z isa i ja dostene i wszyscy beda zadowolenie :) I wiem ze nie pisze poprawnie po polsku bledy sie zdarzaja ;p

tylko on pisal ze mazle bedzie lowil wiec domyslam sie ze maks wbije 30 levle i na FB bedzie jechal.

Zbieram plusy!!!!

Opublikowano

Na syriuszu zbanowali mi postac i zagram na jakims innym moze xD sa jakies serwy na ktorych malze maja b. duza wartosc?

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Syriusz S25.

Małże 4-5,5kk

Aura - 20kk

Wir - 5kk

Biała perła - 150kk, Krwawa - 80kk, Niebieska - 40kk

itd..

Też właśnie najtaniej jest na syrku :D Ja na pl'u nie gram od marca/kwietnia i wtedy były takie ceny i widze że kolosalnie teraz spadły. Na allegro prawie wogóle nie ma już yang ,pozatym polecam teraz grać przez linki polecające ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...