Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Znowu was męczę tymi prośbami o pomoc.

A więc....

Gdy naciskam Alt + s powinno mi wyjsc "s z kreską"

A wychodzi mi takie cos.

xdddddu.png

Proszę o pomoc....

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

tak od nowosci

CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

A który Alt wciskasz? "Ś" robi się poprzez wciśnięcie AltGr i S, czyli prawego Alt i S. Lewy Alt nie ma takich funkcji, nie tworzy kombinacji z innymi znakami.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

masz ATI pewnie jako grafike, wyłącz skróty w ustawieniach karty graficznej w CCC

nie wiem po co szukasz pomocy a najważniejsze informacje o sprzecie zamazujesz jakby miały gówniane znaczenie w rozwiązaniu problemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
masz ATI pewnie jako grafike, wyłącz skróty w ustawieniach karty graficznej w CCC

Tylko akurat wyskakuje mu okienko z informacjami HP a nie ATI, więc na pewno nie chodzi o kartę graficzną. Fail.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

nie odzywał byś się jak nie wiesz, zakreślił najważniejsze dane jakie powinien podać pisząc temat, jeśli ten model ma karte ATI to na 100% mam rację

sterowniki ATI mają w ustawieniach skróty klawiaturowe włączenie tej opcji przy języku polskim w windows blokuje możliwość wpisania litery Ś bo jest tam skrótem 9 ALT + s ), wyłączenie czy to tylko tego skrótu albo wszystkich przywraca możliwość pisania normalnie Ś

i czyj to fail mój czy twój przez nie douczenie?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

A więc moja karta graficzna..

To jest ukryta treść, proszę

Proszę o pomoc :D

CPU: 

Opublikowano

no to jako opcja pozostaje skrót w oprogramowaniu jakie jest instalowane na komputerach HP

skróty klawiszowe obsługiwane przez Nvidie raczej nigdy nie kolidują z polskimi znakami w przeciwieństwie do ATI

weź i posprawdzaj w ustawieniach albo i nawet śnmiało odinstaluj całkiem oprogramowanie dostarczone od HP ( HP On-Screen Display , HP Connection Manager czy podobne jakie tam masz do swojego modelu ) bo to nic innego jak w większości manuale do sprzetu albo updater

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if