Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Filmiki na JuTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Otóż jest problem...

Czekałem ponad 5godzin (cholernie długo, wina kompa) i ponad 400miunut (nie chce mi się przeliczać), aby się dowiedzieć, że mój filmik jest:

- za długi

- wyciszony

Mam konto od.. ponad 1,5 roku i mam na nim 22 filmiki *i rośnie*, oraz mam konto typu "Reżyser" (Director)... Pisze mi, że mogę wrzucać filmiki dłuższe niż 15minut....

Otóż wczoraj mianowicie spędziłem ponad 1h. nad obróbką filmiku, a same nagranie zajeło mi 40 minut.. i tyle akurat ma mój film... Dziś po powrocie ze szkoły (wrzucał się od rana) sprawdzam .. i jest.. wchodze na "Filmy" i... ?

UWAGA:

problemdf.jpg

Proszę o pomoc + rady

z góry dziękuje... :}

// link do konta -

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Pisze jak wół co jest przyczyna. Zla muzyka. Z reszta dobrze ze ci nie przyjal filmu bo juz mam dosyc tych jebanych MineBotów na youtube... Ile mozna nagrywac caly czas o tych jebanych kwadratowych gownach.

Opublikowano

@3x

up aż taki głupi nie jestem

@2x

nie spam

@up

dobra.. to już wiem, że zła muzyka.. zresztą odwal się od minecraftowiczów, ponieważ wyszła nowa wersja i chciałem coś zaprezentować... mamwidzów, dlatego dla nich kręce, nie dla Ciebie... a problem nie jest związany tylko z tą gra....

@top

tak więc (muzyka tzw. "wyjaśniona") jak można to ominąć ? jeżeli sie da wgl.

Co zrobić z tym czasem ?? nie zabardzo mam ochote dzielic to na części ... czemu |za długie | ?

<spamu nie tolerujemy!>

Opublikowano

Nie masz praw autorskich do ścieżki dźwiękowej. Możesz przecież zmienić muzyczkę i wrzucić ponownie, Co do długości to limit Ci zdjęli ponieważ łamiesz prawa autorskie. Jak byś miał wszystko swoje to by Ci nie usunęli filmiku.

Pozdrawiam Vipper

;)