Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Two Worlds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm ale kurwa nie rozumie ... Chyba że mam zaaktualizować sterownik ale nie moge znaleść najnowszego do mojej karty graficznej ...........

Inter 82945G Express Chipset Family

. .

Opublikowano

@UP

I nic ..... No kur.. co jest .... prosze o pomoc ... jeśli kogoś interesuje Minecraft to jak zadziała mi ta epicka gra to moge oddać gift-code .... zależy mi na tym jak huj

. .

Opublikowano

Kurwa mać na INTELU możesz sobie zagrać w minecrafta i inne słabsze gry. INTEL NIE JEST GRAFIKĄ DLA NOWYCH GIER :/.

Skumałeś w końcu ? System informuje, ze ta karta to nic innego jak GÓWNO ! NIe odpalisz gry na tej KARCIE !

jqeuR.png

Opublikowano

brak zainstalowanego directX , jak widać system nie jest legalny to pewnie masz problemy ze ściągnięciem uaktualnień do niego przy okazji :)

jak najbardziej chipsety Intela dobrze współpracują z tą grą jedyny problem to tylko brak odpowiedniego softu ( directX ) do gry, inny problem to tylko zainstalować właściwie wszystkie sterowniki do innych chipsetów Intela jeśli takowe płyta posiada ( patchy czy inf-y do niej )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@ UP

Gry raczej same proponuja instalacje DX 9.0c wiec pewnie go posiada. Nie został on zainicjowany bo karta jest SŁABA i to BARDZO SŁABA do takich gier jak Two Worlds II , Risen itd.

Co do pirata windows masz racje :D. Dziwne, ze wylaczyl automatyczne aktualizacje hehe.

jqeuR.png

Opublikowano

No my Ci nie pomozemy.

Kup sobie oryginalke, a jak nie to musisz radzic sobie sam. Zapoznaj sie z regulaminem globalnym.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...