Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem[ Handel PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hey !

yyy...

powiem tak nie wiem co się dzieje na handlu PL2 ale nie da się postawić nic ! postawiłem 80kk na irka i nic nie zabrało mi hajsu i nie przebiło gościa myślałem o co kaman ? patrze jest prober86 ( bot Handlowy ) na powielaczu osłony pyknołem se 5 kk a tu nic ! nie przebiło go ani nie zabrało hajsu i WTF ?? zobaczcie sami... jest jakaś blokada na Handel czy co ? ci co zdążyli postawić to mają farta... bo sie przebić nie da ^^

Edit: jak jakiś modek mógłby poprawić w Temacie [Problem"[" to bym był bardzo wdzięczny... bo pisałem na biegu i tak wyszło... ;d

Edytowane przez MonsterWarriorX
Opublikowano (edytowane)

pl1 również.Wydaje mi się że coś na handel wprowadzają

Jeśli tak to może wkońcu doczekamy się designów na PD i poważke do Vegi na handel :D

@Edit: Oto info z oficjalnego forum DO zerżnięte :P

Witajcie Kosmiczni Piloci.

Problem dotyczący rakiet PLD-8 pojawił się w grze dziś rano i dotyczył sytuacji, gdy znalezione zostały przez P.E.T. w/w rakiety.

W takim przypadku podwajała się ilość rakiet PLD-8, która była zebrana dotychczas.

Powyższy błąd spowodował, że wielu użytkowników pozyskało ogromne ilości rakiet PLD-8, które mieli możliwość sprzedać, aby uzyskać kredyty.

Z powodu tego obecnie blokujemy:

- Sprzedaż jakiegokolwiek typu amunicji

- System handlu

- System podatków w klanie

W/w funkcje będą nieaktywne w nocy, podczas gdy my zajmiemy się przygotowaniem do usunięcia rakiet PLD-8 tym użytkownikom, którzy uzyskali je na skutek błędu, oraz usunięciem kredytów, które użytkownicy uzyskali poprzez sprzedaż rakiet uzyskanych w skutek tegoż błędu.

Zdajemy sobie sprawę, że to nie będzie łatwa noc dla Was, jednakże jesteśmy zmuszeni do podjęcia tych środków, aby zapewnić, że:

- użytkownicy nie będą wykorzystywać tego problemu

- jakiekolwiek kredyty zyskane na skutek tego błędu nie będą rozprzestrzeniane poprzez system podatkowy klanów.

Będziemy pracować w ciągu nocy, by ukończyć niezbędny skrypt, a następnie uruchomimy go jutro rano, aby jak najszybciej odblokować w/w funkcje.

Pozdrawiamy,

Wasza Ekipa DarkOrbit

Edytowane przez kombass

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

nie tylko z tego problemu pet który zbierał skrzynki potrafił zebrać 16 bilionów kredek.. oraz 1mln urki przez noc..