Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]AfanduMt2

xShinek

Czy chcieli byscie taki serw?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieli byscie taki serw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was takie pytanie. Jeśli ktos kojarzy serwer AfanduMt2 wie o co chodzi. Otóż, pamietaci ten serw? Fajna atmosfera, spoko ludzie, ogólnie gra była fajna. Pewnie juz wszyscy wiemy, ze team zrobil ten serw pod zarobek. Ale nie o to mi chodzi, mianowicie. Chcieli byscie zeby taki serw powstał na nowo? Ja niestety nie postawie, bo sie na tym nie znam, a pozatym jestem z młody. Prosze o szczerą wypowiedź. Dziekuje i pozdrawiam.

Shinek<3

Opublikowano

Ja niestety nie mam kontaktu z teamem, a zresztą nie potrzeba, bo stary team mial za przeproszeniem w ''dupie'' serwer. Postawili, i tylko na zyski czekali. Team nie musi byc ten sam. Natomiast, BurN, Oglądłem prezke serwa, dla mnie easy. Ja osobiscie chcialbym reaktywacje serwa. Bo teraz lipne serwy są;//. Pozdrawiam Shinek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tworzymy serwer właśnie coś jak csyt2 z nowościami.

Właśnie,nigdy nie zrobicie serwa coś jak CsYt2 bo ty jesteś uzależniony od nowości..

@topic

Dyskusja na temat AfanduMT2 była

http://www.mpcforum.pl/topic/388845-dyskusja-afandumt2/

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Taki serwer powinien postawić nowy team, bo właśnie tylko team był tam do dupy. Jakby jacyś programiści chcieli stworzyć serwer podobny do afandu, a nawet i jeszcze lepszy zapraszam na PW! Na afandu było ok. 400 online graczy, więc na serwerze szło zarobić, był bardzo wpasowany graczom, jak ktoś go źle oceniał to tylko ze względu na team, bo gdyby team był normalny, to serwer może i do dziś by stał. A i co do up. serwer nie był na 2 tygodnie, bo ja zrobiłem prawie wszystko dopiero po miesiącu i to w okresie wakacyjnym, gdy mogłem sobie pozwolić na dłuższe granie!

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak ale bez nowych broni najlepiej do tryta max:p

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...