Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natychmiastowy Kick! ;/

Sliwka333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM pewna sprawke co do kickow w YT2 poniewaz gdy wloguje sie na konto nie widze zadnej postaci ale normalnie jest napisane jaki lvl staty itp

wiec jak wybieram wtedy postac na ktorej chce grac i jak mi sie juz wloguje do gry to po doslownie 2 -3 sec mnie kicka z gry ;//// widze tylko na chwile swoja postac i nagle kick !! ;/ jest na to rada?? Sorry ze pisze nowy temat ale szukalem takiego tematu i nie znalazlem a troche mi sie spieszy bo chce se nocke zrobic na 1000 isc ;/ ;c co sie dzieje czy jest na to jakas rada?? pls o odp

Z gory THX ;p

sliwasygna.png

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=damian3009 : rejestruj sie i zarabiaj pieniadze w necie za FREE !!

Opublikowano

@UP i 2xUP spamerzy -,-

Pewnie wylogowałeś sie w m1 albo w m2 w obrębi gdzie jest sporo ludzi

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Po pierwsze jesteś sam n00bek (Nie będę określał z jakiego serva bo na każdym jesteś ciągle taki sam n00b)

A po drugie nie takich Odpowiedzi szukałem i nie na takie Odpowiedzi liczyłem także proszę o wyrozumiałość i napisać Odp która nie bedzie napisana przez N00BKA tylko przez jakiegoś normalnego Gracza ;p

Oczywiście za Pomoc 5*

sliwasygna.png

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=damian3009 : rejestruj sie i zarabiaj pieniadze w necie za FREE !!

Opublikowano

jeśli jesteś w m1 albo m2 to masz 80% szans że wpadłeś w czarną dziure i jedyne wyjście to czekać aż będzie mniej osób

Gość w4rezman
Opublikowano

up, napisz tutaj bo też jestem w dupie i nie moge sie teraz zalogowac, jedyna opcja jaka widze to czekac..

Opublikowano

sposob 1:

wlaczamy all co daje speeda i klikamy przed siebie

sposob 2:

Przyblizamy na max kamere na koniu u jedziemy

Mi pomogl sposob 2

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...