Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Coraz wieksza populacja LoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy nie zauważyliście ze coraz więcej polaków gra w LoL'a? Zauważyłem ze z takich gier jak ROM,Metin2,WoW, i innych MMO duzo kolegów z tego forum jak i ogólnie wszyscy wybrali LoLa ... I także na Czatach widać wiecej osob kiedyś bylo po max na ogolnym kanale było 10 a teraz po 40 na ogolnym i to w ciągu niecałego miesiąca bo gram ciągle. Nie mowie o tych czasach kiedy siedziało 100 osob + jak eu było złączone. Miło ze MPC wybiera w końcu coś pożądnego a nie takie gówno jak tibia czy Metin2. :) Co o tym sądzicie? zrobiłem także tą dyskusję ponieważ nudno troche w tym dziale :P

bez reflików

Opublikowano

Chociaż nie gram w lola (nigdy nie grałem), to dużo znajomych już w marcu/kwietniu zaczeło odchodzić z Runes of Magic (Saoraid gildia Darkness) z roma na lola. Można to też zauwyażyć własnie też na Tibii czy, Forsaken World.

Opublikowano

No co tu dużo mówić, zrobili lola który jest darmowy, a oferuje taka samą rozgrywkę jak w tamtym czasie hon czy dota. Wiedzieli, że ludzie lubią gry typu moba, ale nie każdy chce płacić co jak widać opłaciło się

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Była chyba taka opcja ze jak zachęcisz kogos do gry to mozesz otrzymac RP? Jest dalej taka opcja?>

bez reflików

Opublikowano

Lol od kiedy stał się po polsku znacznie poprawił swoją reputację :) Ja zaprosiłem do gry aż 8 osób z klasy z czego 5 się bardzo mocno wkręciło :)

eune

Opublikowano

Ja na początku myślałem że LoL będzie kolejną lipną grą, ale zobaczyłem refera na gg od ProKikiJuniora i sobie pomyślałem że tam zrobię konto i zagram :) Zagrałem z Juniorem obczaiłem tam trochę i teraz gram prawie cały czas :> Zaprosiłem też paru kolegów z klasy :) LoL naprawdę świetna gra i co raz więcej gra Polaków :)

Opublikowano

Dla mnie grało się w lola znacznie lepiej kiedy był w becie bo teraz przez tą popularność poziom gry spadł przez brain deadów

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Nawet moja przyjaciółka, która była niechętna do tej gry zaczęła ze mna grać. xD

Myślę, że to wszystko zasługa orginalności, grywalności i prostoty tej gry. :D

Opublikowano

@up Zgadzam sie , ta gra jest unikalna i tylko inna unikalna gra może przebić popularność lol'a która caly czas w zawrotnym tempie rośnie.

(ps. u mnie w klasie gra 4 kolegow xD)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Nie jest nawet troche unikalna .. To samo macie w Docie czy Honie. Tylko LoL przebił tamte tytuły ze względu na całkowitą darmowość przy czym nie odstawała od płatnych kolegów

35205.jpg

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Nie jest nawet troche unikalna .. To samo macie w Docie czy Honie. Tylko LoL przebił tamte tytuły ze względu na całkowitą darmowość przy czym nie odstawała od płatnych kolegów

No dla mnie jest unikalna, a o dota czy innym nie słyszałam. :D

Edytowane przez Honghua

Opublikowano

No widzisz ;) 1 tego typu gra, inne jak lol się na niej wzorują

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Surki i znowu nie sprawujesz sie najlepiej. Lol pierwszy? A wiec dota wzorowala sie na lolu? Ciekawa teoria...

1209724821770342.png
Opublikowano

Surki i znowu nie sprawujesz sie najlepiej. Lol pierwszy? A wiec dota wzorowala sie na lolu? Ciekawa teoria...

Przeczytaj co napisałem, a potem komentuj. Pozdro

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Tzn tak,mnie pociagnal do tej gry kolega a jego moj drugi kolega

Za to ja pociagnalem 3kolegow a 1 z nich juz zaciagnal polowe swojej klasy.

Wiec jest git

A wgl ktos tu mowil o tym ze zniza sie poziom gry,a wiec powiem tak:

-Gdyby bylo malo ludzi RIOT wylaczyloby LoLa

-Gdyby bylo malo ludzi bez noobow czekalbys nie 30sec na wylosowanie Cie do gry tylko 10min

Jedna wada jest to ze moga Ci popsuc rozrywke.

Ale o samej grze powiem tylko jedna:Wyzajebista

sstwc.jpg

Opublikowano

No widzisz ;) 1 tego typu gra, inne jak lol się na niej wzorują

Przeczytaj co napisałem, a potem komentuj. Pozdro

Czytam i nadal uwazam swoj post za trafny. Lol nie byl pierwsza tego typu gra, nie na nim sie wzoruja tego typu gry. Jezeli nie rozumiesz dlaczego poruszylem temat powstania doty od lola zamilcz. Wiec to swoje pozdro zachowaj dla siebie.

1209724821770342.png