Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sen

Niktos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na przestanie gadania przez sen bo mnie to wkurza siedzi brat na kompie(komp obok łóżka na którym ja śpię(sam)) no i ja śpię a mi się często śnią takie fajne sny(erotyczne xD) no i gadam przez sen help plz

Opublikowano

CYTAT(Piomal16 @ Jul 9 2009, 08:16 PM)

Skończ z xxx.

HAHAHAHA

Ja też takie coś mam ktoś mi mówił chyba siostra że przez sen gadałem że zabije kuzyna xD nie wiem jak to możliwe !! i nie wiem od czego to się bierze

Opublikowano

lol przez sen nie da sie przestać..:D musisz jechać do takiego spoko babki / kolesia ..;] która/y nazywa się ( Psycholog ):)

.

Opublikowano

Musisz się odprężyć przed snem - posłuchaj muzyki, poczytaj książke, pomyśl... a nie od xxx odrazu spać.... -.-

A na serio tongue.gif Naprawdę spróbój położyć się i rozluźnić się, odpocząć... powinno pomóc ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

CYTAT(Piomal16 @ Jul 9 2009, 10:16 PM)

Skończ z xxx

Nie oglądam xxx ja oglądam xxx xD bo są lepsze itp

Opublikowano

za niedługo tematy bd:D

śpie normalnie pk godzinie staje na glowie nie swiadomy temu a rano budzę się0 z bólem ;D

.

Opublikowano

Wsadź se ziemniaka&mydło, cokolwiek... do ust przed snem.

Ymm, pogóógluj a znajdziesz świetna lekturę o kontroli swoich snów *.*

@Down Rofl.

Poogląda rendzersów i będzie próbował rzucać się z kamieniołomu z morferem... ofc podczas snu.

Btw lepszy slap! x_X

Opublikowano

Najlepiej pooglądaj sobie na wieczór jakieś filmy akcji albo coś w tym rodzaju.

Kiedyś obejrzałem wieczorkiem Power Ranger'ów i miałem sen, że miałem na łapie morfer, ale nie mogłem się zmienić...

A robiłem dokładnie tak, jak robili w telewizji xD

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli nie chcesz mieć snów jak to mówisz erotycznych przy których nie wiem co wymawiasz, wejdź se na smog.pl > wypadki > drastyczne i po tym są nie złe jazdy przez sen. :>

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

to powinno z wiekiem samo przejsc, tak mial moj kuzyn, siora tak miala, sam mowiles ze masz dopiero 12 lat (z tgo co pamietam o soczewkach :D),albo idz z tym do jakiegos lekarza :D

pamietam jka matka siostrze zrobila "wojne" za jakis tam ciuch ze skory, to po nocy luatkykowala i szperala po szawkach jak matka sie jej zapytala )bo niewiedziala co ona robi[idiotka]) to siora odpowiedziala "skory szukam" padlem na ziemie i zaczelem dywan zjadac :D

albo sporbuj to co mowil makin, odprez sie itp.

od siebie zaproponuje jakis horror ale mocny moze zmieni towje sny i nie bedzi erotyczny ale teraz bedizesz machac nogami :D

pozdro i powodzenia

Opublikowano

Eh Niktos nie jestes sam xD Ja tez mam sny erotyczny przynajmniej kiedys robilem gadalem przez sen ale teraz niewiem=\

a mialem taki ostatnio fajny :D z dwoma blondynkami ;p

Niktos poprostu nie ogladaj wieczorem Hentai zrob to rano xD Ja ogladam jak mi sie za chce xD

30364378.png

Opublikowano
to powinno z wiekiem samo przejsc, tak mial moj kuzyn, siora tak miala, sam mowiles ze masz dopiero 12 lat (z tgo co pamietam o soczewkach :D),albo idz z tym do jakiegos lekarza :D

pamietam jka matka siostrze zrobila "wojne" za jakis tam ciuch ze skory, to po nocy luatkykowala i szperala po szawkach jak matka sie jej zapytala )bo niewiedziala co ona robi[idiotka]) to siora odpowiedziala "skory szukam" padlem na ziemie i zaczelem dywan zjadac :D

albo sporbuj to co mowil makin, odprez sie itp.

od siebie zaproponuje jakis horror ale mocny moze zmieni towje sny i nie bedzi erotyczny ale teraz bedizesz machac nogami :D

pozdro i powodzenia

Jak oglądałem horrora to mam jeszcze zajebiste sny ostatnio mi się śniło ze poszłem se hot doga kupić kupiłem go w barze idę do domu a to jest zupa z palcem i jak to zjadłem to się w zombie zmieniłem i dedłem (lub miałem inny (plaga zombi) sen ze zombiuwe dawałem) :D

Opublikowano

lol dobre xD Ja przenigdy niemialem takiego snu tak mi sie zdaje albo mialem i nie byl straszny ale widac ze horrory ci pomogly ;D

30364378.png

Specjalista
Opublikowano

A ja jestem pierdolonym jasnowidzem (iks-de) Co jakiś czas śnią mi się sny z którymi potem spotykam się w rzeczywistości. Nie są to sny potrzebne ale fajove uczucie jak sny się urealniają. Budzę się i przypominam sobie , że śniły mi się 3 liczby 2-cyfrowe.

30

50

80

Dobra zapisałem sobie to na biurku i poszedłem do szkoły. Na lekcji matmy nasza nauczycielka tłumaczyła jakiś temat i napisała właśnie te trzy liczby na tablicy , w tej samej kolejności i zapisała je na tablicy. Dokładnie tak napisane (styl pisma) były liczby , z którymi zetknąłem się w moim śnie. Takich przypadków było NAPRAWDĘ dużo.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Gość Mounthains
Opublikowano

to się nazywa deżawi nie wiem jak napisać normalnie :D

Opublikowano

@up "deżawi" to masz wtedy gdy cos sie stalo kiedys, i teraz sie powtozylo np. jak bym za 1 dzien dal tego samego posta, a jemu sie to snilo, wiec nie moglo sie to stac w przeszlosci

Opublikowano

Deja Vu ;d xD [deża wu] ;d xD

A mi też się parę razy przytrafiło, dziwne uczucie..xD

@down

Mam to samo Seldek ;(

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No ja też coś takiego mam ;( Ale tylko i wyłącznie kiedy wcześniej zjem sernik. Mam wtedy "narkotyczne wizje"

Chce nadal jeść sernik, ale dobrze po tym spać!

HELPPP!!!

Opublikowano

hm mi może nie śnią się sny erotyczne ale musiałem się spowiadać nad ranem o jakiej dziewczynie gadałem ;] (tak udało mi się wymigać ^_^)

Proponuję ograniczyć swoje fantazje i pragnienia w dzień ;] bo widocznie to ci wchodzi w psychike i nawet śni ci sie to..

2006-2010

Opublikowano
a mi się często śnią takie fajne sny(erotyczne xD)

Ciesz się. Nie wszyscy to mają :|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...