Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Info ] 99nos exp.

Kakan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak coś expa zmniejszają na max 5 dni by coraz więcej noobków się nie rejestrowało tylko dla expa ;0

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Proszę podać źródło ;>

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Bo to prawda że przez Th , Bo on najbardziej ingeruje w pliki serverowe Ale to wszystko wina Takich Koxiorów którzy byli By 0 bez Th,Sam koxior pytał się ludzi Co to Cp ,na 99Nos. Cyt od 1 z GM."Bot And Hack in this Server is Legal" ;>

All%20World.png

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

To jeżeli "Bot And Hack in this Server is Legal" to powinni chyba dodać stronkę z nimi ;>

fochm.png

Opublikowano

Właśnie chodzi o to że znajdziesz To masz i nic Ci nie mogą Zrobić a potem płaczą że im się server psuje o.O

All%20World.png

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Gdzie pisze ze exp jest juz? Ja jestem teraz w grze i tak samo jak na PL mi leci, a jak był taki exp jaki był to na glacy za spota pingow mi 10% lecialo.

fochm.png

Opublikowano

Ja sprawdzam co godzine za jednego lisa jak wyłączyli expa 0.01 % dostaje jak bedzie exp to z okolo 1% wleci

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Powiem wam tak: Exp jest co tydzień inny. zaczyna sie od +100%, puźniej +150%, 200% i puźniej 0 %. Wszystko pisze przy logowaniu na oknie chatu czerownym drukiem

Opublikowano

To prawda coś sie pokazuje 100% ale nie jestem pewny czy to jest co tydzień inne a możliwe że up mas racerj niewiem musi ktoś to jeszcze poprzec ;]

Odrazu jek wiejdziesz na ch1 to w czacie napisane 100% teraz chyba 0%

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...