Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SMG Na Perma

pomidorki9

Którą  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. wybra? ?

• UMP45
      17
    • P90TR
      23
    • T-2
      8
    • PP-19 Mod
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w najbliższym czasie mam zamiar kupić sobie smg na perma i właśnie waszym zdaniem które smg jest najlepsze :)

Zastanawiam się nad

- UMP45

- P90TR

- T-2

- PP-19 Mod

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

UMP45 grałem wszystkimi i to broń wg. mnie najlepsza.

T-2 jest bardzo niecelna ale za to nawala jak minigun :D

Twój wybór ......

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

T-2 coś pod Mp7a1 jak lubisz szybkie bronie, to możesz kupić, tak to ump45 jest dobre ale wolne jak kilka razy nie trafisz to już gryziesz ziemię, p90 tr t raczej standard i najłatwiej się nią gra.

Opublikowano

Podałeś 4 najlepsze smg

T-2 hmm miota pociskami jak szalone ale nawet z powiekszonym magazynkiem zaraz ci sie skoncza naboje nie polecam

PP-19 MOD Fajny scop magazynek pojemny moze byc :)

Ump45 troche lepiej trzeba tym grac zeby wymiatac ale jak umiesz to kupuj

P90TR-Podstawowe SMG jezeli ja mialbym brac perm smg to wlasnie ja

jesczze jest Mp7 MOD ktora jest pokroju T-2

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mimo wszystko polecam T-2, amunicja szybko się kończy, ale jak umiesz grać to będziesz nią kosił, dobre jest też PP-19 MOD, ale głos n T-2 :) .

Specjalista
Opublikowano

P90 TR i UMP 45 ale głos na UMP to jest kosiara

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Powiem tak trk i pp19 to bronie na ktore fullauto cisniesz ifartowe heady wchodza zmienisz na gietke lub cos innego i nikogo nie dedniesz bo w AR nie wal isie fullauto dlatego polecam ci ump45 celne i mocne jak ogarniasz z gietka gre to ump jest wlasnie do ciebie ogarniesz ja bez problemu i mysle ze ultra+ na 1 magazynku nie bedzie problemu ;)

-Ushio.png
Opublikowano

muszę przyznać że P90TR jest bardzo dobrą bronią na krótki dystans ale ump45 też niczego sobie ;) jednak różnica jest wielka bo w P90 jest ratująca niekiedy życie ilość naboi z szybkim przeładowaniem :D cóż jeśli ja bym kupował to bym kupił P90TR :)

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Dzienx wszystkim za opinie tylko mam juz cqb i subsonica na perma i czy oplaca kupowac smg przy tych broniach czy wogole bede uzywal tych broni bo nie chce tez tracic kasy

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...