Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Vsro udostepnione...

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i po co to tutaj udostępniasz pajacu ? Niech to tego maja dostęp tylko ogarnięte osoby z epvp -,-

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

No widzę ze Ty tez jestes ogarniety jezeli uważasz że na epvp sa tylko ogarnieci ludzie.

90% zarejestrowany użytkowników na epvp którzy graja w silkroad to toalne neokidy albo turki czy egipcjanie co maja po 10-14 lat i wchodza na epvp tylko bo to by prosic o bota albo pliki do vsro.

Jak byś odfwiedzał epvp czasemi to być doszedł do tego wniosku, no czyba że zaliczasz się do grnota 90% tycg użytkownikó.

Polaczkof też jest tam pełno.

To że on zamieścił tu linka to i tak nic nie da, zrobi saię może jedynie spam bo może 5-15% osob które ściągną te pliki bedzie wiedziało jak je uruchomic cała reszta bedzie prosić o tutki bo nie wiedzą nawet co sciągneli.

Opublikowano

No to może juz czas? Po co zapychać sie i martwić o sloty na zagranicznych serwerach :D ?

Może czas otworzyć polski serwer :D ? jest juz silkroad.de , silkroad.ru , silkroad.eng nawet silkroad.tr :D to moze czas na silkroad.pl :D tylko trzeba było znaleźć dobrego kodera, web'a i sponosora :D który by zastawił maszyne :D ale gdzie? W polsce takie cuda? ;P neewa xD

== Nie jarajcie sie polaczki, że ktoś wystawił pliki bo tak jak napisał powyżej "Szymk0" - >

To że on zamieścił tu linka to i tak nic nie da, zrobi saię może jedynie spam bo może 5-15% osob które ściągną te pliki bedzie wiedziało jak je uruchomic cała reszta bedzie prosić o tutki bo nie wiedzą nawet co sciągneli.

* Bo taka jest rzeczywistość, wiekszość woli być pijawką niż użyc 0.01% swojego mózgu i nauczyć sie samemu, czegoś w życiu!. Pozdro ..

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano
No i po co to tutaj udostępniasz pajacu ? Niech to tego maja dostęp tylko ogarnięte osoby z epvp -,-

Pliki wstawilem bo moze ktos ,, ogarniety " kto nie uzywa epvp albo ma problemy z ingliszem lub poprostu ktos kto niewidzialem tego tematu jeszcze zajmie sie tymi plikami chociaz taki ludzi jest malo. Dla mnie te pliki to Greka przyznaje sie ebz bicia xD

Wstawilem bo tak mi sie zachcialo ,, pajacu " to sobie mow do kolegow z piaskownicy albo rodzicow <_<

Takie forum to moge sobie wstawic skoro regulamin nic do tego niema to co mnie opinia jakiegos dzieciaka co sie madrzy w necie <_<

I nie spinaj sie wiecej niemam ochoty dyskutowac z tego typu ludzmi w ten sposob o.O Pozdro

Dorosnij.

Opublikowano

Zastanawiałeś się ile spamu się narobi ? Ktoś, kto chciałby znaleźć pliki to i tak by je znalazł.

Edit: Ile pisałeś tego posta ? Bo w innych robisz błędy ortograficzne :)

I jeszcze ten "Bless"... Co Ty możesz o tym wiedzieć chłopczyku ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

w tej chwili, to wy robicie Spam..

Jest jeden człowiek, który będzie robił serwer na plikach vSro , będzie on w piątek ten lub następny :)

Ciekawe, jak mu to wyjdzie.. Oczywiście jest on z polski xD

Opublikowano

@Nephirte

Sugerujesz, że Ty umiesz stawiać serwery?

No to bierz się do roboty i stawiaj tego swojego silkroad.pl xD

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Pax to idiota,eot ;)

Użył czyjegoś emulatora,dodał kilka rzeczy i sprzedaje jako swój. Pomijając fakt,iż jest to naruszenie GPL'a,ale on dalej będzie się upierał,że jest to w 100% legalne.

Powodzenia z "silkroad.pl" - imho to będzie gorsze od turaskowego serwera ;)

Wszyscy dobrze wiemy jaki jest nasz kraj,a s-o.pl/forum to jedno z najgorszych polskich for o silku,banda polaczków i tyle ;D

30966668.png

Opublikowano

IOVERTH racja,dokładnie to wykorzystał Dsremu ;)

Szczerze szkoda że Chernobyl udostępnił te pliki,teraz serwery na plikach vsro stracą sens jeśli każdy może mieć swój własny serwer

random.jpg

Opublikowano

@DWIloverth moze i idiota ale troche umie;]

@Smalt tak sie upierałes ze umiesz stawiac servery no to jazda;)

PAx to jest idiota byłem w sse teamie znam kod sse i wiem że jest to zmodyfikowane dsremu.

Spoko,pierw kup mi serwer dedykowany ;)

random.jpg

Opublikowano

X-world team ma serwery do mu, cabala, metin2. Takich polskich "teamów" jest kilka więc to kwestia czasu kiedy wyjdzie polski komercyjny serwer ;-)

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

wielkie dzieki za te pliki:) dlugo szukalismy ich:) teraz wezmiemy sie za sprawdzenie czy wogole to dzialajace pliki vsro:) jak tak to bardzo dobrze:)

Opublikowano

privy stracą sens... Joymax sie dopiero wkurwi , przecież to będzie konkurencja.. własne emu i w końcu szansa ubicia unikata dla dzieciaka w ieku 14 lat to frajda.. to coś lepszego niz emu..

iSro i nie tylko straci graczy a priv serwerów będzie masa, np pod koniec września pojawi sie kilka serwerów ale na 100% zbugowanych

b577e893e102f.png

Opublikowano

Precision, a ja mam odmienne zdanie.

To przywróci blask privom. Zaczną wreszcie dbać o graczy, a nie olewać ich.

Po drugie, większa konkurencja robi zawsze swoje, trzeba będzie się bardziej wysilić aby zdobyć graczy.

Trzeba wpaść na pomysł jak, to już od każdego zależy czy chce aby jego server był taki sam jak inne.

Spójrz na to tak: minecraft teoretycznie jest taki sam, ale jednak są różne servery.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

GrindRoad 1.188 już jest...

Exp/SP: 40x Party: 45x

Drop: 25x Gold: 30x

Server bedzie działał 24/7 czy tak jak ten wczesniejszy 3h max dziennie ( nie czepiac sie o ilosc h ) .

Opublikowano

nie wiem, ale prawdopodobnie 24/7 ;) bo to odrębny client jak by nie było ;) i same turki grają na nim, serwer nazywa się chyba Titanium :D

POZDRO 64lv w 2h :D

Zapraszam do gildi HeadHunterZ pisać do SHOWTEK ;)

Kolejny jebany Vsro gdzie pograją 1-7dni i do widzenia

Opublikowano

@up.. 74 w 1h48min ;] + 5min bo czekałem aż mi się woda na herbatke zagotuje ;)

serwer działa bardzo długo, nie tak jak GR początkowy ten na plikach vSro na pewno przyciągnie więcej graczy skille, mniej bugów, spawny dobre itp, itd

b577e893e102f.png

Opublikowano

GR należy do Turka "Ufonese" tzn. on jest innego pochodzenia ale Tureckiej narodowości, dlatego nie dziwne że tyle turków jak reklamuje swój serwer na tureckich forach jedynie ^^

b577e893e102f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...