Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stadion na Euro 2012 :)

Kammic8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj chciałbym wam przedstawić moje dzieło, wczorajsze za bardzo wam się nie spodobało, więc postanowiłem stworzyć coś odmiennego- Stadion na Euro 2012 Poland-Ukraine. Mam nadzieje, że wam się nie podoba, jeśli nie napiszcie dlaczego chętnie przyjmę rady bardziej doświadczonych graczy. Przypominam że dzisiaj odpaliłem minecrafta po raz 2 w życiu, więc nie jedzcie po mnie za ostro :D

1.

1315777254-U90615.jpg

2.

1315777296-U90615.jpg

3.

1315777373-U90615.jpg

4.

1315777407-U90615.jpg

5.

1315777441-U90615.jpg

6.

1315777475-U90615.jpg

7.

1315777517-U90615.jpg

8.

1315777551-U90615.jpg

9.

1315777581-U90615.jpg

10.

1315777605-U90615.jpg

11.

1315777643-U90615.jpg

12.

1315777667-U90615.jpg

13.

1315777697-U90615.jpg

14.

1315777733-U90615.jpg

Dziękuje tym co wytrwali do końca i obejrzeli wszystkie zdjęcia :)

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Fajne, jednak przydało by się to zrobić w Becie 1.8 w creativie. Według mnie boisko za małe, chyba że to tylko taka zabawka-model. Ogólnie to cholernie jasne, ale tak to jest w classicu. Według mnie dobry start na początku, ale jak wiadomo trzeba się rozwijać, więc czekam na coraz lepsze i większe budowle. Pozdrawiam. Chciałbym bardzo zobaczyć taki gigantyczny stadion z szatniami, lampami i tym wszystkim co na nim jest

Opublikowano

Boisko zdecydowanie za małe, wg mnie zrobione na odwal sie. Pomysł dobry tylko trzeba by bardziej realistycznie. Co do autora jeszcze, zapomniałeś dodać najważniejszej rzeczy. Parking który jest koło stadionu ;p

i co najważniejsze zapomniałeś dodać naszych kochanych dziurawych autostrad :)

Opublikowano

@2up

to jest creativ ...

@top

fajne ,ale prostackie bo :

-maly

-kwadratowy

jak bede nial czas to zrobie stadion na euro z warszawy

dla mnie 5/10

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

2xUP Coś ty nie robiłem tego na odwal :) starałem się włożyć w to swoje serce, ale jeszcze za mało doświadczenia :)

@Up Następnym razem postaram się zrobić lepszy :)

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Wszystko byloby fajne gdyby nie był taki jaskrawy :D Właczylem 1 screen i poleciałem po okulary przeciwsłoneczne :D A co mi tam :D Bede jak Wodecki 10/10!

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Ładnie ci wyszło plusik sie należy :)

Ja próbowałem zrobić stadiony z Krakowa tzn Wisły i Cracovi ale lipnie wyszło :(

Opublikowano

Mam pytanko , może mi kolego powiedzieć ile Ci to zajęło? :P

Budowla bardzo ładna i schludna jak dla mnie. Ja tam zawsze jakieś ładnie mówiąc gówienko odpalę i mam podjarkę ^^

P.S :

Mam nadzieje, że wam się nie podoba

WTF :P ??

trueisfallsis.jpg

Wstaw minusa.

;)

1577_2461_128_minus_red_remove_icon.png

Opublikowano

Nie będę kłamał, czyste gówno. Nic tutaj do niczego nie pasuje, stadion jest okrągły, wiem że ciężko zrobić koło w mc ale to jest możliwe. 2/10 jedyna ocena na jaką zasługuje.

http://www.mpcforum.pl/topic/290851-innepochwal-sie-swoja-wyobrazniaminecraft/

Opublikowano

Mam pytanko , może mi kolego powiedzieć ile Ci to zajęło? :P

Budowla bardzo ładna i schludna jak dla mnie. Ja tam zawsze jakieś ładnie mówiąc gówienko odpalę i mam podjarkę ^^

P.S :

WTF :P ??

Zajęło mi to jakieś 4 godzinki :)

@ehh po ilości minusów widzę, że większości się nie podobało, ale i tak łapcie +/- :)

@edit

Niektóre wasze komentarze naprawdę mnie rozśmieszyły- pozytywnie :D

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Gdybym miał to określić to 1 słowem to bym powiedział: dno (totalne)

Co to ma być? Kilka długich prostokątów postawionych i się z tego cieszysz jak dziecko w Boże Narodzenie?

Wykaż się! Nie buduj takiego gówna, zaśmieca to tylko forum i oszpeca minecrafta.

Zbudowanie "gówna" (tak sobie to nazwałem) zajęło Ci max 15 minut, może krócej...

Ehh... szkoda mojego pisania.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

No sorry no ale mi sie osobiście nie podoba malutkie za jasne widziałem duużo lepsze prace no ale nie komentuję bo jeszcze nie robiłem stadionu może w przyszłości ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Gdybym miał to określić to 1 słowem to bym powiedział: dno (totalne)

Co to ma być? Kilka długich prostokątów postawionych i się z tego cieszysz jak dziecko w Boże Narodzenie?

Wykaż się! Nie buduj takiego gówna, zaśmieca to tylko forum i oszpeca minecrafta.

Zbudowanie "gówna" (tak sobie to nazwałem) zajęło Ci max 15 minut, może krócej...

Ehh... szkoda mojego pisania.

Tak cieszę się bo mi sie ta praca naprawdę podoba. Zaśmieca forum to tylko twój post. Jedyne sensowne zdania jakie napisałeś to: "Wykaż się!" i "Ehh... szkoda mojego pisania" .Lubie gdy ludzie piszą " no ja bym to zrobił tak...", "Weź popraw tu i tu i będzie dobrze", "Zmień to, popraw tamto, popracuj na tym..." Takie posty coś wnoszą do tematu, i starają sie naprowadzić początkującego gracza ( np. mnie), na dobry trop.Piszesz że zrobienie mi tego "dzieła" zajeło max 15min. to się grubo mylisz jak byś umiał czytać ze zrozumieniem to byś się dowiedział, że robiłem to ponad 4h. W tym temacie próbujesz się wywyższać? Może chcesz być hejterem? Lecz zapamiętaj sobie jedno ziom "Kto się wywyższa zostanie poniżony". Masz 15 lat a mózg 5 latka- bez obrazy koleś, taka prawda.

@Edit

Dziękuje wszystkim użytkownikom, które posty wnoszą coś do tematu :) +/- rozdałem, lecz skończył mi się limit resztę dam wam jutro :D

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...