Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bo po rusku, porady.

MrRazor1851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewna teorie ktora sprawdze niedlugo wobec tkz tanszych wersji cod bo. Ostatnio tez owa zakupilem i prosze parusku tu mam xD. 1 sposobem ktorym sproboje bd to support, jezeli nic to nie da sproboje na 2 konto wyslac black opsa jako prezent:P. Dalem naglowek pytanie, poniewaz napewno ktos mial podobny problem i go rozwiazal albo i nie? Prosze wypowiadajcie sie, ja jutro ewentualnie pojutrze zrobie te tricki

Opublikowano

@Refresh.

Ok słuchajcie steam jako steam nic nie może z tym zrobić ;P. Dostałem po 4 dniach odp, osoba która może nam pomóc to activison :P. Trza napisać do nich zeby zmienili ci język i gotowe.

Jest też 2 sposób: Niektóre osoby w steamie chcą zmienić język przez ustawienia, otóż wersja PL\Rus\ itp nie może!! Jest kupione w wersji ruskiej to w ruskiej,/ Zapytacie się jak to sprawdzić??

1.Włączasz steam

2.Wchodzisz w ustawienia

3.Wyświetl historie konta

4.Tam masz info o wszystkim.

5. Jak zobaczysz call of duty black ops[RUS] to już tylko możesz z activision próbować

Opublikowano

@up

wytłumacz mi czemu wersji rus na pl itp. się nie da zmienić

dawno się nie bawiłem w to ale myślę że jednak można ...

btw ślepy, że kupujesz po rosyjsku. czyżby to był pirat?

Opublikowano

Nie nie można, Owe gry maja blokady językowe czy to bd ruska czy polska (dany egzemplarz) ma blokadę, wiec nawet na angielski nie zrobisz ;P. Tak mi wytłumaczyli w activision i steam' ie

To nie pirat,, tylko wersja dla ruskiej mentalności :P, tkwgl kupiłem dla testu i nawet ok ;P. A zwłaszcza jak sie ruski zna haha :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...