Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Dotpay, a kody zwrotne sms'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanko dotyczące IS'u i tabeli player>card. Z tego co wiem, na dotpay wykupuje się tam odpowiednią ilość kodów sms, które później wpisuje się do tabeli player>card. Z tej oto tabeli pobierane są kody...i teraz pytanko....Jeżeli wyślę odpowiedniego sms'a, to treść z tym poprawnym kodem z tabeli player>card dostanę od dotpay? Jak oni będą wiedzieli które kody są wykorzystane? Czy potrzeba jeszcze skrytpu jakiegoś do tego?Jak oni będą wiedzieli cenę kodu? Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć? Będę wdzięczny za pomoc, odwdzięczę się w postaci plusów i minusów....

Opublikowano (edytowane)

W skrypcie w php na stronie ustawiasz skąd ma brać kody (z jakiej tabelki).

Cd. ceny kodu to wgrywasz kody tak ,że generujesz na dotpay dajmy na to kody za 30zł i wgrywasz je do tego "card" i to podczas wpisywania kodu daje Ci monety i usuwa kod z tabelki.

Edytowane przez `Burn.™

logoopm.png

Opublikowano

Nie przeglądałem szczegółowo ,ale wydaje mi się że tak. Tam coś jest z hasłem od admina to Ty chcesz zrobić tak ,że ktoś wysyła sms ,a Ty mu dajesz jakieś tam hasło ,bo nie rozumiem...

logoopm.png

Opublikowano

Hasło jak i kod powinno być pobierane z tabeli player>card...IS jakoś działać musi, że dotpay wysyłają kody zwrotne temu kto wysłał sms'a na SM...