Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [INFORMACJA] Co do update 1.8

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest bug ze szkłem postawisz 3 obok siebie zniszczysz 2 i zostaje środkowy ale z niego robi się taki x -_-

czyli przecinają się jak by 2 tak samo kraty

Opublikowano

yy pytanie jak wrucic na minecraft 1.7.3 czy usunac to urchom-->appdata-->folder .minecraft I klijenta z gra I od Nowa zainstalowac ???? za db odp ++

minecraft-creeper-wallpaper-1.jpg
Opublikowano

Z przykrością stwierdzam ,że jest tylko 1 nowy block. Mianowicie Stone Bricks- "Kamienna cegła"

Dodatkowo trzymana w ręce pochodnia nie oświetla , trzeba ją postawić na ziemi.

Lian nie da się zebrać, a ni po nich włazić

Opublikowano

@2xup jaja sobie robisz? jak to nie ma nic nowego ? a wioski wąwozy kopalnie zniszczone nowe rzeczy oswietlenie endermani i niebieskie pajaki nowe mob spawnery itd ruiny ty wgl żyjesz ?

RMCF

Opublikowano

To nie jest beta tylko wersja prawie ostateczna... Teraz jest zbieranie bugów i wejście 1.8 powinno być idealne.

Survival od creative różni się nieskończonymi itemami i rozwalaniem klocków na hit'a.

Opublikowano

Ja nieznalazłem w postach wyżej(możliwe że nieuważnie czytałem)ale są takie jakby opuszone kopalnie gdzie się spawnują:deski/pochodnie/tory/pajęczyny.

A w tym pierwszym poście jest że są już serwery na 1.8 może mi ktoś powiedzieć skąd pobrać takie pliczki??

1325845644-U48159.gif
  • Dodaj nową pozycję...