Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrocka Filipiński

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do was drodzy użytkownicy, otóż dzisiaj zainstalowałem sobie warrocka filipińskiego, zarejestrowałem się na stronie, lecz nie mogę zalogować się w warrocku, na stronie się loguję, lecz gdy wpisuje pasy w grze, klikam ok to się nic nie dzieje, cały czas jest to samo, wszystkie przyciski są aktywne oprócz OK.

Co mam zrobić??

Może ktoś mi pożyczy konto do sprawdzenia (mogę przyrzec że nie kradnę). Zapraszam z kontami na PW

ts-poland

Opublikowano
@UP a czemu niby cud i miód co tam było dasz wszystkie zalety tego WR

Według mnie :

Lepszy system ANTY HAKERSKI

Wynagrodzenia za wskazanie HACKERA i Ban na Harda dla Hackera

International nic nie robił w tym kierunku aby powstrzymać hackeruw po za tym lepiej się grłało

Pozdrawiam Agent 007

signature0a.png
Opublikowano

Po prostu w Philipinie są lagi. Trzeba długo czekać lub próbować logować się później. Daltego go nie polecam. Mają strasznie kiepskie serwy.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ale są super bronie takie jak scorpiony, berett i inne, za lvl nie tylko dostajesz dinary, ale też bronie.

Ja już mnóstwo razy próbowałem i się nie da, ktoś może wie jak zmienić ip na filipińskie??

ts-poland

Opublikowano
Ale są super bronie takie jak scorpiony, berett i inne, za lvl nie tylko dostajesz dinary, ale też bronie.

Ja już mnóstwo razy próbowałem i się nie da, ktoś może wie jak zmienić ip na filipińskie??

Plus takie bonusy za free jak Scorpiony , kasa ,premka itp za wskazanie hackera Cud miód orzeszki

Swoją droga bardziej przywykłem do Phili niz do Inter

signature0a.png
Opublikowano

Nie pograsz na filipinie dopóki nie wyślesz zgłoszenia o odblokowanie ip ...(poblokowali all ip europejskie podobno) na stronce ich gdzieś pisało.

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano
Według mnie :

Lepszy system ANTY HAKERSKI

Wynagrodzenia za wskazanie HACKERA i Ban na Harda dla Hackera

International nic nie robił w tym kierunku aby powstrzymać hackerów po za tym lepiej się grało

Pozdrawiam Agent 007

HaHa wszystkie wersje są lepsze od naszego...

a pozatym Game Guard jest stosowany w najlepszych grach i w ogóle tam gdzie on jest nie ma hacków ;) tylko raz był hack na wr philip :) a mój kolega gadał z adminem i mu miał hacka wysłać :) ADmin miał nam hacka wysłać po sam hackował :) i powiedział że mu się nudziło ;) haha :D kiedyś się grało :D

o.O
Opublikowano

A czy mi ktoś odpowie jak zmienić ip na filipińskie albo gdzie pisać o odblokowanie ip???

ts-poland