Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][200slotów][SURV] TheMineCraft [POPULARNY]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz że czekałeś godzine, nie przesadzaj ale to racja mamy mało modów dlatego też ich szukamy...

Pozatym dajemy tyle działek ile się da.

Opublikowano

Serwer beznadziejny same dzieci graja moderatory wcale nie pomagaja (dzialek nie chca dorobic) ;]

Opublikowano

Odradzam serwer!

Serwer beznadziejny same dzieci graja moderatory wcale nie pomagaja (dzialek nie chca dorobic) ;]

potwierdzam

Ostatnie 2 dni (serwer działa od 3-4 dni? po nieudanej próbie przejścia na przedpremierową zabugowaną wersje 1.8):

Wczoraj zabrało chyba wszystkim userom działki, a admini wołali userów (na spawn) na grilla (wrzucali diamenty do lawy) zamiast robić coś w celu naprawieniu cuboidów (nie wszyscy ale jednak...). Potem jakoś naprawili... ale dzisiaj na serwerze pojawił się wielki blok wody w miejscu połowy miasta, masa zabudowanych działek to już tylko woda, ale cofki nie będzie... (wszystkie zgromadzone itemy poszły je... paść). Widać admini mają gdzieś userów skoro nie chce im się wyłączyć serwera i wczytać wcześniejszy save. Za to jest blok wody (gdzieś 300x800?), który zrobił ktoś niezbyt ogarniający komendy. Admini nie palą się też do jego usunięcia, ale za to chcą wprowadzić płatne konta premium...

No to prostu świetne zarządzanie serwerem...

Opublikowano

Czytając parę postów wyżej można zauważyć, że administracja "dzieci" ma więcej kultury i jest bardziej dojrzała niż np. raquo czy Matesh (wstyd, takie duże chłopcy)- to dotyczy się także każdego na tym forum. Na tym forum to chyba głównie osoby poniżej 18 lat.

Mi by się nie chciało zakładać serwera i za niego odpowiadać a tutaj widać "coś się dzieje" (skądś znam ten tekst...). Jak serwer słaby to wytykamy błędy konstruktywnie a nie wyzywamy. Takie krzyczenie nie informuje mnie czy warto wejść na server czy nie. Tylko post użytkownika Luqasss coś mi powiedział istotnego o tym serwerze.

Ogarnijcie się drodzy gracze i administratorzy.

p.s. ulgowo coś was traktują w tym dziale -_-

Opublikowano

raquo to prawda ale UPARŁEŚ SIĘ NA NAS może dlatego że kiedyś ci z nami nie wyszło bo byłeś nie Ogarnięty i pewnie dlatego jedziesz zawsze złymi opiniami o nas.

a co do wypowiedzi

Luqasss zrobiliśmy graila dlatego aby gracze mieli co robić kiedy były problemy z serwerem A na serwerze nie jestem tylko ja i Spixxxel jest Korn który w tamtym czasie naprawiał serwer , a ten wielki kloc wody to było nieporozumienie z pewnym moderatorem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...