Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam dość nietypowy temat, oraz propozycję.

Wielu ludzi, przynajmniej na skypie widziałem, żaliło mi się, że mają problem z przejściem misji xxx.

Chodzi oczywiście o domyślną misję, bo dla każdego taka misja raczej istnieje. Ja z braku obecnie

chęci do gry w cokolwiek, oprócz GTA, postanowiłem pomagać trochę ludziom. O co chodzi? Wrzucacie tutaj swój save, piszecie jaką misje chcecie, abym przeszedł i ja to robię, bez żadnych ceregieli. Dlaczego to robię? Ponieważ przeszedłem GTA SA parę razy i już mi się nudzi cały czas ta fabuła, a tak to pomogę niektórym, może nawet sprawię radość,- w końcu o to chodzi w grach. Więc nie krępujcie się, ja będę przechodzić misję dość szybko, kiedy tylko będę przy komputerze,- wrzucę je tutaj w temacie, z powrotem!

Miłej zabawy i pozdrawiam.

P.S: Temat będzie edytowany.

Opublikowano

Po 1. San Andreas jest banalne... x.x

Po 2. W necie jest pelno tutow/video tutow

Po 3. Co to za przyjemnosc z gry jak ktos ci robi misje? Lepiej juz wpisac cheata... x.x

A to, ze sie tobie nudzi to malo kogokolwiek obchodzi... Kup gta 4 i przejdz...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano (edytowane)

Po 1. Nie dla każdego, jakbyś nie wiedział *.*.

Po 2. No dobra, ale są misje, nawet które obejrzysz tuta i dalej nie umiesz przejść. Przykład? Misja z Big Smokiem i pociągiem. Dalej latanie i zabijanie helikopterem.

Po 3. Może ktoś chce przejść grę bez cheatów, ale nie umie jednej misji przejść?

To była mała informacja i mnie na przykład nie interesuje, że Ciebie to nie interesuje :O Przynajmniej się staram.

A i widzę, że minusa musiałeś dać. Nie jestem wredny, nie odwdzięcze się.

Edytowane przez Nutellowy Kuba.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...