Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow 2x Daily Quest Na Bg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc

1. odpalasz EMU hack

2. zmieniasz frakcje (jak grasz ally to dajesz np - ORC, a jak grasz horda to dajesz np - GNOME)

3. idziesz do goscia ktory daje questy na BG przeciwnej frakcji i bierzesz jak normalny quest i masz za 1 wygrane BG 2x naliczone daily.. bo wzieles u siebie i u przeciwnej frakcji :)

4. potem oddajesz questa tak samo jak go sie wzielo :)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

mialem roczna przerwe z wow'em i chce sie zapytac do czego sluzy Daily Bag lub co daje a po drugie chyba osobiste pytanie ale napisze tutaj moze sie jeszcze komus przydac otoz gram w wowa tylko z 2 powodow PvP i PvE kocham doslownie te 2 rzeczy i gram na privatach moglbys mi dac link albo nazwe serwera na ktorym sa walki BG i sa rowniez Itemy za Honor gdybys nie znal takiego serwera to trudno pozdrawiam

Opublikowano
mialem roczna przerwe z wow'em i chce sie zapytac do czego sluzy Daily Bag lub co daje a po drugie chyba osobiste pytanie ale napisze tutaj moze sie jeszcze komus przydac otoz gram w wowa tylko z 2 powodow PvP i PvE kocham doslownie te 2 rzeczy i gram na privatach moglbys mi dac link albo nazwe serwera na ktorym sa walki BG i sa rowniez Itemy za Honor gdybys nie znal takiego serwera to trudno pozdrawiam

zacznijmy od tego ze pomyliles temat ;) polecam serwer wow.gamefreedom.pl/

a daily to oznacza quest ktory ma cooldown 24h (czyli co 24 godziny mozesz go robic )

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007