Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mysle ze dobrze by Ci sie walczyla pod warunkiem zebys atakowal z konia bo jak bez ,to by Ci bylo ciezko w grocie ogarnac poniewaz wolno bys je walil i szybko bys padal .

A jak do PvP to mysle ze bys byl o wiele slabszy niz z 1reka , wiec do PvP lepiej Ci Trute

Edytowane przez Kolorowy16

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Mysle ze dobrze by Ci sie walczyla pod warunkiem zebys atakowal z konia bo jak bez ,to by Ci bylo ciezko w grocie ogarnac poniewaz wolno bys je walil i szybko bys padal .

Ale mi chodzi o Pvp ;d

Dota 2 > Lol

Opublikowano

A to zależy .. najlepiej zaopatrzyć się w obie takie bronie np. bojowy +7/8/9 i partyzane +9 oczywiście z kd +4

Wtedy nie będziesz miał tego dylematu,to się przydaje w szczególności jak ktoś Ci będzie chciał ksuś czy coś w tym typie :P

Ale jako pierwsza broń,bierz broń jedno ręczną.. ale nie bierz zatrutego do pvp .. :rolleyes:

Tylko jak już to dobrego bojowego ;)

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Jezeli nie masz bonow na przeszywke itp to jeden chuj czy masz 1 reke czy 2 reke. Bo z 1 reka + w chuj na szycie to zdzialas cuda a jak nie masz przeszywki to 2 reka moze byc zajebista do skilli.

Opublikowano

Do PVP jedno ręczna jak masz body. Szybko gościa zdejmujesz i po sprawie. Wir + combo + aura. :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...