Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie Z Sbotem

ddawid9008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciagnelem Sbota i nie moge go wlaczyc bo wyzuca mi ze cytuje " System windows nie moze uzyskac udostepnienia do okreslonego urzadzenia,sciezki lub pliku.Moze nie miec odpowiednich uprawnien,aby uzyskac dostep do elementu."Pomozcie mi rozwiazac ten problem ,ogolnie avast mi wyzuca ze ten Sbot ma virusa ,moze miec cos wspolnego z tym ze nie moge Sbota wlaczyc ??? POMOZCIE

Opublikowano
sciagnelem Sbota i nie moge go wlaczyc bo wyzuca mi ze cytuje " System windows nie moze uzyskac udostepnienia do okreslonego urzadzenia,sciezki lub pliku.Moze nie miec odpowiednich uprawnien,aby uzyskac dostep do elementu."Pomozcie mi rozwiazac ten problem ,ogolnie avast mi wyzuca ze ten Sbot ma virusa ,moze miec cos wspolnego z tym ze nie moge Sbota wlaczyc ??? POMOZCIE

a i dodam jeszcze ze jestem u administartora

Opublikowano

no ale to co zrobiles wywaliles i sciagneles innego bo nie rozumiem ,nie moge go wlaczyc wogole bo mi wyzuca to co napisalem, co z tym zrobic zeby dzialal,

Opublikowano
no ale to co zrobiles wywaliles i sciagneles innego bo nie rozumiem ,nie moge go wlaczyc wogole bo mi wyzuca to co napisalem, co z tym zrobic zeby dzialal,

Dodaj bota do wyjatków w antywirze albo go usuń

76561198001815076.png
Opublikowano

w avascie

klikasz prawym na ikonę avasta w trayu dajesz "Ustawienia programu" --->"Wykluczenia" i podajesz ścieżkę do Sbota następnie

klikasz prawym na ikonę avasta w trayu dajesz "Dostawca-Stop" i wybierasz "Ochrona standardowa" jak to wyłączysz to musi śmigać

PS. ten virus jest niegroźny to tylko zabezpieczenie przed crackowaniem Sbota

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...