Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Sprzedaż rosyjskich czołgów.

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem, że jak chcę sprzedać BT-2 i MS-1 wyskakuje mi błąd "Nie udało się sprzedać BT-2, spróbuj ponownie później"...

Nie wiem co robić, pomóżcie!

Opublikowano

Sprawdź czy czołg nie jest w bitwie. Wyładuj całą załogę, moduły, kliknij PPM na czołg i wybierz sprzedaj. Jak nie pomoże to nie wiem.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Spróbuj reinstal gry, a jak nie pomorze to naprawdę nie wiem :D

@Edit:

Pokaż screen błędu.

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Teraz wszystkich czolgów sprzedać nie mogę, nie wiem co jest. Zaraz będzie ss. (Tak samo mi się wyświetla przy innych czołgach, tylko, że zmiena się nazwa czołgu).

91794shot_002.jpg

Opublikowano

Hmmm... Rano sprzedawałem czołg i było wszystko w porządku, czyli coś z twoim klientem(niech ktoś sprawdzi czy może sprzedać czołg).

Próbowałeś reinstalacji gry ?

Grzebałeś w folderze gry, wygrywałeś jakieś mody ?

Jeśli masz pod ręką jakiś inny komputer to zainstaluj na nim WoT-a i spróbuj na nim sprzedać czołg(ewentualni odwiedź znajomego, który także gra w WoT-a :D)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Hmmm... Rano sprzedawałem czołg i było wszystko w porządku, czyli coś z twoim klientem(niech ktoś sprawdzi czy może sprzedać czołg).

Próbowałeś reinstalacji gry ?

Grzebałeś w folderze gry, wygrywałeś jakieś mody ?

Jeśli masz pod ręką jakiś inny komputer to zainstaluj na nim WoT-a i spróbuj na nim sprzedać czołg(ewentualni odwiedź znajomego, który także gra w WoT-a :D)

Reinstaluje, mam moda takiego, że widać HP pojazdu oraz jego nazwę, na górzę. Widać zadawane dmg itp. Na drugim kompie mam ten sam mod (ale to laptop) i tam też nie działa.

Dodajm, że wczoraj wszystko działało.

Po reinstalacji nadal to samo.

Temat można zamknąć, uzyskałem pomoc - można sprzedać 5 czołgów dziennie. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...