Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bojowiec Yt2 S2

milosz1709

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co pamiętam trzeba zabić bodajże 50 skorpion łuczników(lub tych drugich skorpionów nie pamiętam nazwy) w 30 minut.

Teraz już 100.. ;f Skorpion Łucznik i Wężowy Łucznik.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

na priv ma sie nieograniczony czas na to i trzeba zabic jak na PL to samo tylko bez czasu

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Nuuby^^

Na zrobienie bojowca jest 30minut(jak przejdziesz przez tepa albo reloga to ci sie pokaze czas) i 100Łuczników zabic

Wiem bo wczoraj sam robiłem -.-

21191.jpg

Opublikowano

Okej, widze ze znalazlem odpowiedni temat, nie chcąc smiecić, opisze tutaj moj problem.

Po pierwsz zaczne od tego ze rozmawialem z kolega i ten wspomnial mi zeby zrobic konia na yt2 trzeba miec chinskiego metka bo na spolszczeniu sie nie da.. Nie jestem w stanie stwierdzić czy to prawda, ale narazie wszystko do tego zmierza..

A więc.. 3 dni temu kupiłem medal konny u handlarza zbrojami czy broniami wtf, nie ważne:D poszedłem stajennego, kliknalem wszystkie opcje poniewaz nie mam pojecia co oznaczają te śmieszne znaczki;d i wyskoczyla mi misja na konika, prawdopodobnie na konika:P bylo do zabicia 50 sztuk czegoś, poszedlem na dizkich i okazalo sie ze to Łucznicy... No i zabilem te 50 lucznikow - misja byla bez litmitu czasu..

Po zabiciu wrocilem do stajennego kliknalem cos i myslalem ze tak jaak na polskim metku trzeba poczekać jeden dzien az stajenny sobie zwali konia ;x albo koniowi:p ^^

No i tak sie składa ze czekam juz 4 dzien i nic ;( ...

Teraz kliknalem na stajennego cos tam.. i wyskoczyla misja ze mam zabic (...) 30 sztuk.

Pomyslalem ze to znow moga byc lucznicy, ale okazalo sie ze nie.. Sprawdzilem silnych dzikich lucznikow - też nie, poszedlem na pustynie, zabilem pare lucznikow wezowych i skorpionow - też nie..

Ja juz nie mam głowy, pomożcie prosze:)

Pozdrawiam,

Wojtek

Opublikowano

ok poklikalem zwoje misji i doszla nowa opcja u stajnnego kliknalem ją i wyskoczylo ze mam zabic 50 czegoś tam, mysle ze to dzicy lucznicy,ide zabic ;p napisze jakskoncze;p

Opublikowano

zyli zlaiczyłeś

t 10 to 100k które masz zapłacić za obrazek

100k u chińców to 10W :_

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...