Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, robię bota, który będzie spamował na Darkwarez :) , Stworzyłem już generator postów, chciałbym, żeby je wysyłał, wiem jak to zrobić, żeby się wpisywało i wgl., ale jak już wpisze i kliknie to strona musi sięzaładować, i jak zrobić, żeby przed następną czynnością czekał program, np. 2 sekundy?. Proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

przeczytałeś temat?

@top

lrn2google or RTFM

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

@up

przeczytałeś temat?

@top

lrn2google or RTFM

Tak, przeczytałem. A te twoje odpowiedzi learn 2 google są śmieszne i bezwartościowe, w jaki sposób mu pomogłeś odpowiedzią lrn2google?

Kolega pytał w jaki sposób sprawić, żeby program odczekiwał 2 sek. Więc mu podałem odnośnik do strony z funkcją. Nie zna w wystarczającym stopniu angielskiego. O.K, to pomogę inaczej i podałem przykład... W czym leży problem? W każdym twoim poście czuć wyrzut w stronę innych, a szkoda.

Opublikowano

jak to mu nie pomogłem?

Wskazałem mu właściwą drogę. Chuj mnie obchodzi czy zna angielski czy jest tępym dzieckiem, ale na prawdę wystarczy wpisać Sleep vb w google i już mamy tysiące site'ów z opisaną funkcją(nawet po polsku!).

W każdym moim zdaniu czuć(śmierdzą?) wyrzuty do innych. Taki już jestem może to przejaw chamstwa a może głupota społeczności zgromadzonej w okół tego forum mnie tak ściąga. Kolega chciał w vb więc widocznie nie przeczytałeś tematu....

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Pasjonat
Opublikowano (edytowane)

if coś tam then

timer1.start w interval timer'a wpisujesz ile maczekać....

---------------------------------------------

teraz to daj do timer'a (1)

Button1.PerformClick

i teraz w button 1 wpisz co ma robić + timer1.stop

wyjaśnienie

if "coś tam" then coś tam czyli jakieś działanie po którym cały proces ma sie zacząć

timer1.start <---timer włącza sie i czeka tyle ile mu ustawiłeś w interval'u

teraz "funkcja" którą trzeba wpisać pod timer1

Button1.PerformClick <---po odczekaniu czasu który został przz ciebie podany timer kliknie button1

no i teraz ostatnie co trzeba zrobić to wpisanie od button1 tego co ma zrobić czyli np otworzyć stronę google.pl + dodać do tego wyłączenie timer'a czyli timer1.stop

btw zgodzę sie z Assarelliuss ponieważ bez języka angielskiego nie da się programować

a poza tym istnieje coś takiego jak tłumaczenie strony choćby przez google....jest jeszcze możliwość poszukania odpowiedzi na YT gdzie nawet nie trzeba znać j.ang bo wszystko jest po kolei pokazane (wystarczy wpisąć choćby VB 2010 sleep) ALE KOMU BY SIE KURWA CHCIAŁO SZUKAĆ :s<3

Edytowane przez KeK

unled2x.png

• Dodaj nową pozycję...