Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja Do Gildi Last Chaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Otwieramy Rekrutacje Do Gildi "IMMORTAL" Gildia Jest na Serwerze Extreme Last Chaos

Wymagamy:

-Aktywnego Udzielania się w Grze

-Minumum 20 lvl

-Farmienia minumum 10k (im wiecęj tym lepiej)

Kontakt GG:

Przywódca-MIRASPL-10785817

Oficer-Gimperr-25444380

Oficer-Bruni-28840238

Gildia Ma narazię 6 lvl ale się rozwija

Opublikowano

Na pewno będziecie lepsi od Hessiansów ;)... Jeżeli rekrutujecie jeszcze Oficerstwo to chętnie bym dołączyła:)

Jestem skłonna do pomocy w questach od 100 lvl:) do 150 ... Mam Archerke 165 i wiedźmę 98:P...

Przemyślcie to:)...

A i Nauczycielka ... Pfff ... te nie ogarnięte świnie razem wzięte nikomu nie pomogą... mój dobry przyjaciel nie doczekał się robienia questów... a jak Pan Alanek ruszył tyłeczek , a w pewnej chwili poszedł gdzie indziej i pbi w plecy:) i to tam tak u nich jest... Myślą o sobie ... Odszedłem od nich w try migach:)...

sygnaturampc.jpg

Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard)

( nr 1028)

sygna2t.png

Zapraszam na Najlepiej Zapowiadający Się Dedyk!!!

Opublikowano (edytowane)

Powodzenia wam życzę.

I informuje że się nie reklamuje obcych gildii jak to nam Nauczycielka przedstawiła ,co prawda w regulaminie nie ma nic napisane o reklamacji ale troszkę to nie grzeczne i nie fair wobec innych, żeby nie było komentarzy że tylko poleciłam to POLECANIU TEŻ MÓWIMY NIE.

JAK SIĘ CHCEMY ZAREKLAMOWAĆ TO JEST NA FORUM OPCJA NAPISZ NOWY TEMAT.

Edytowane przez TornadoMen

Rozdaje ok.png'iki

Mi też dawajcie +'iki

Opublikowano

No! hehe:)

sygnaturampc.jpg

Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard)

( nr 1028)

sygna2t.png

Opublikowano

Heh miałam niemiłe spotkanie z pewna osobą w tej guild dlatego tak napisałam.

Pbi w plecy... hmm a solo nieda się robić ? 4 pbi i masz 165 bez niczyjej pomocy. ;p

Sama wbiłam pare postaci na 160+ ^^

Guild ******** jest skłonna do pomocy, ale musisz używać TS. ;p

Ps.

Gdybyście chcieli next player'a do guild to mogę dołączyć mój wizzard poszukuje gildi na locka itp. ;p

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano (edytowane)

paula3136- Z Chęcią przyjmiemy cię do gildii najlepiej napisz do MIRASPL on jest najczęściej online :)

Nauczycielka- Z Chęcią przyjmiemy cię do gildii Tylko napisz do MIRASPL

Edytowane przez TensE
Opublikowano

Oj no cie proszę;) ja z nimi tam minuty nie wytrzymam:) jak ich słuchałam to mi się niedobrze robiło:) ... po za tym kolega siedział tam u nich non stop ... a i po co 4 pbi jak można góra 2?...

Nie krytykuje cie no ale za bardzo im pochlebiasz... Zresztą większość z nich gra oszukańczo ...

sygnaturampc.jpg

( nr 1028)

sygna2t.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...