Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[G1] 76 Kredytów!

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: USA

Program: HotSpotShield

Dowód:

1315731476-U368925.jpg

Przeglądarka: Jeśli na Mozilli Firefox nie możesz pobrać, użyj Google Chrome.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

tak.Pobierasz instalujesz i odinstalowywujesz ;D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

romantix, zrób to na google chrome, bo na firefox się nie wyświetla.

Opublikowano

@up

Ile szukałeś tego w Google?

Gdyby nie internet to byś nawet nie wiedział jak masz na imię...

tak btw. reklama działa na Mozilli Firefox i tylko ty masz na niej problemy.

Widać że za dużo ściągnąłeś haxów na swojego złoma i teraz się nie dziw jak ci połowa rzeczy nie chce chodzić :*

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@UP

Po pierwsze to nie jest reklama z PlaySpana tylko z GamersFirsta. Proxy zmieniasz programem Hotspot Shield.

Pobierzesz go stad:

http://www.programosy.pl/program,hotspot-shield.html

A ty shadow juz sie wiecej nie udzielaj bo sie tylko ponizasz do poziomu 13 latka, ktorym pewnie jestes. Nie wnikam w to.

Zlomem mozesz nazwac swoje scierwo wziete z wystawek bo na kupno nowego kompa cie nie stac. WR na minimalnych pewnie ci hasa.

I takie buzki ";*' mozesz do kolegow wysylac bo pewnie to lubia.

Opublikowano

hmm... dziwne. Doszedłem do tego, iż niektórym czasem reklamy działają, a raz nie.

Opublikowano

Na jakiej stronie ta reklama jest?? Nigdy nie robilem zadnych reklam moze ktos pomoc?? Chyba ze jest jakis taki temat to bardzo poprosze o linka do niego:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...