Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc mam problem z minecraftem , a mianowicie gra co jakieś 5 sec lekko mi się ścina i po chwili działa dalej i tak w kółko :) Mam 6 GB ramu także to chyba nie tu jest problem (wcześniej coś takiego czytałem)

System - Win 7

Jak coś jeszcze mam podać to mówcie :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

A używasz jakis textur? Jak tak to weź podstawowe.

Albo wejdz w opcje i ustaw słabszą grafikę itp. Mysle ze pomoglem :D

cooltext559403081.png

Pomogłem ? Daj

add.png

Opublikowano

Ja mam to samo mi po formacie pomoglo ale jak mam 1.8pre to znow sie tnie co jakies 5 s

to tez nie wina kompa bo ja mam 4 gb ramu.To czasami na starym kompie 512 ramu :D sie tak nie dzieje

Opublikowano

A używasz jakis textur? Jak tak to weź podstawowe.

Albo wejdz w opcje i ustaw słabszą grafikę itp. Mysle ze pomoglem :D

Nie textury mam oryginalne :) ,a grafika to raczej nie jest problem bo mam Ati Radeon HD 5800 Series :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Teraz się w ogóle coś spaprało , bo jak minecrafta odpalam to mi wyskakują jakieś pliki .txt- hs_err_pid5480

W spoilerze macie zawartość

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

# C [ntdll.dll+0x50895] - to jest problem to nie jest plik sterownika tylko windowsa (tak mi sie zdaje)

Powinno pomóc - nie zawsze pomaga

I nie zawsze przeinstalowanie pomaga przestańcie z tym przeinstaluj i przeinstaluj

ściągnij: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?ntdll

Wejdz w wyszukiwanie i poszukaj gdzie jest ten plik oraz go zamien na ten pobrany uruchom ponownie kompa i sprawdz

A po za tym jak ci sie mogło zacinać napewno nie masz wersji 1.8 pre ??

mi na 1.7 na fast i normal 0 laogw na intel celeron 2ghz

Edytowane przez PL_SBX
Opublikowano (edytowane)

# C [ntdll.dll+0x50895] - to jest problem to nie jest plik sterownika tylko windowsa (tak mi sie zdaje)

Powinno pomóc - nie zawsze pomaga

I nie zawsze przeinstalowanie pomaga przestańcie z tym przeinstaluj i przeinstaluj

ściągnij: http://www.dll-files...les.shtml?ntdll

Wejdz w wyszukiwanie i poszukaj gdzie jest ten plik oraz go zamien na ten pobrany uruchom ponownie kompa i sprawdz

A po za tym jak ci sie mogło zacinać napewno nie masz wersji 1.8 pre ??

mi na 1.7 na fast i normal 0 laogw na intel celeron 2ghz

Tych plików ntdll mi znalazło tyle :

beznazwyag.png

W instrukcji (tej z twojego linku) pisze ,że to ma być na C:windows:win32 i jak chcę tam wkleić to mi wyskakuje ,że muszę mieć uprawnienia ,żeby to wykonać ...

A i mam na pewno 1.7.3 ,a nie 1.8 bo pobierałem aktualizacje tylko oryginalnym clientem

Edytowane przez maxisst

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc znaleźć najnowsze sterowniki do grafy ?? bo pobrałem DriverScanner (free wersje) i mi wyświetla ,że od grafy mam przestarzałe czyli 8.861.0.0 a najnowsze to 8.881.0.0000 i nie mogę ich znaleźć jak już wyżej pisałem posiadam kartę ATI Radeon HD 5800 Series

Opublikowano

Na takie coś najlepszy sposób to OptiFine pobierz tą modyfikacje z oficjalnego forum. Weź w opcjach smooth fps i to ustabilizuje grę. Oczywiście jest tam więcej opcji więc możesz się pobawić. :P

Opublikowano (edytowane)

Na takie coś najlepszy sposób to OptiFine pobierz tą modyfikacje z oficjalnego forum. Weź w opcjach smooth fps i to ustabilizuje grę. Oczywiście jest tam więcej opcji więc możesz się pobawić. :P

Aktualnie minecrafta uruchomić nie mogę więc powiedz mi jak to mam zrobić ? -.-

Sterowniki do grafy udało mi się znaleźć, ale nadal to samo ... ;(

Edytowane przez maxisst

Opublikowano (edytowane)

To w takim razie sorki z mój fail. A sterowników szukaj tu:

To jest ukryta treść, proszę

@Edit

Sorki dziś nie myślę napisałem ci stronę do sterków patrze, a ty masz edita, że sterki już znalazłeś.

Jak coś wymyślę to zeedytuje tego posta.

Edytowane przez luki1301
Opublikowano (edytowane)

Ok to będę czekał ^^ 50zł poszło ,a gra nie rusza ...

Edytowane przez maxisst

Opublikowano

ten plik dll to zamien w c:\windows\system32 ewentualnie spróbuj przez administratora lub tryb awaryjny bo to jest problem ten jeden plik

Opublikowano

To będę próbował przez awaryjny chyba bo admin na kompie to ja ^^

Opublikowano (edytowane)

O zauważyłem ,że na stronie minecraft w przeszukiwarce mogę grać bez problemu ,ale jednak wolałbym mieć to na kompie :) (można grać na fullscrenie)

Kolejną ciekawostką jest to ,że na przyszłość pobrałem sobię tego "moda" "Klik" i wywala mi on takiego samego loga ...

Edytowane przez maxisst

Opublikowano

Ma ktoś może jakiś pomysł co to może być ?? bo nie mogę za chiny podmienić tego pliku.

Opublikowano

Spróbuj reinstalować mc ale z oficjalnej strony jeśli masz premium i jeszcze raz jave zainstaluj i powinno iść

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free