Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[skarga/uwaga] Admin (League of Legends)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Niedawno dostałem ostrzeżenie od jednego z administratorów League of Legends (nick: lordwyder), uważam, że za to za co dostałem te ostrzeżenie nie powinienem go dostać. Mianowicie, poparłem wypowiedź użytkownika powyżej, w temacie, gdzie użytkownik pytał "jak najszybciej wbić z 1 do 5 lvl'a" (coś takiego). Gdy, napisałem do owego administratora na PW napisał mi, że nic nie wniosłem do tematu i to był spam. Ja uważam, że jak poparłem wypowiedź użytkownika powyżej to jest wniesienie czegoś do tematu poza tym mogłem mieć takie same zdanie jak takowy użytkownik. Prosiłbym o usunięcie warna.

PS: Nie znalazłem lepszego działu do napisania tej skargi. Proszę tutaj link do tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/441492-potrzebuje-pomocy/page__p__3148368#entry3148368

Pozdrawiam,

Opublikowano

No ty chyba kpisz! Nie dosc ze bezczelnie zacytowales wypowiedz usera nad tobą to jescze napisales jedynie j/w i myslisz ze cos wniosles do tematu? to jest nabijanie postow w najbardziej znany mi bezsęsowny sposób... Masz szczęście ze dal ci tylko 5% bo to co zrobiles to jest normalnie przegiecie bambusa...

Opublikowano

za debilizm dał bym kolejnego warna...

Ja uważam, że jak poparłem wypowiedź użytkownika powyżej to jest wniesienie czegoś do tematu poza tym mogłem mieć takie same zdanie jak takowy użytkownik.

wyobraź sobie teraz że takich userów jest 20, i każdy napisze taki sam post jak Ty. Jak by to wyglądało ? osobiście czytając takie coś w każdym temacie bym się chyba porzygał ...

Opublikowano

j/w ? co to jest?

Jakby każdy tak chciał pisać to w jednym temacie byłoby po 10 stron odpowiedzi.

Mogłeś coś dodać od siebie, a nie tylko j/w...

Warn słuszny.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...