Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka, mam pytanie do tych ktorzy uzywali kiedy paysafecard , a mianowicie chce kupic 250 silkow i czy moge kupic pierw 100 silkow pozniej znow 100 i na konczu 50 i uzywaja ten kod 3 razy ? czy tylko jest to jednorazowo czy tak jak karta platnicza ? Prosze o odpowiedz Bardzo mi na tym zalezy .... ( wiem ze to nie forum o tym ale tu dostane szybciej odp. , D&G nie denerwuj sie :) )

Andy.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dlaczego miałbym się denerwować, temat napisany poprawnie więc jest ok.

//D&G

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Jak dostaniesz ten paragon z kodem...i będziesz miał tam tyle siana żeby kupić 250 silków nawet po drastycznej zmiane kursu Ojro(Euro xP) to tak...bo te siano co masz na tym paragonie tam zostaje xP

Opublikowano
Jak dostaniesz ten paragon z kodem...i będziesz miał tam tyle siana żeby kupić 250 silków nawet po drastycznej zmiane kursu Ojro(Euro xP) to tak...bo te siano co masz na tym paragonie tam zostaje xP

czyli dziala jak karta platnicza? bo chce kupic tak pierw 100 silkow pozniej znow 100 i na koncu 50 , bo wtedy to jest 17,50 euro czyli 71,20 zlotych wiec sie oplaca... jak moge zrobic 3 przelewy jak by to fajnie.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

tak dokładnie jak karta...tylko nie wiem ile ten hajs jest ważny na tym koncie...nie chcę straszyć bo może i jest to nie ograniczony czas xP

Pozdro600 xD

Opublikowano
tak dokładnie jak karta...tylko nie wiem ile ten hajs jest ważny na tym koncie...nie chcę straszyć bo może i jest to nie ograniczony czas xP

Pozdro600 xD

nie no jak bym mial to 100zl na tej karcie to bym w jeden dzien kupil to 250silkow wiec jeden dzien mi starczy :D , ale napewno to jest na 100% tak jak mowilem ? bo nie chce fake info wiesz...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Ok dzis zaladowalem 150 silko i kupil karte za 50 zl i mozna uzywac ile sie chce dopuki sie nie wytraci kasy na niej wiec Do zamknieca :)

Ach Ten Andy!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...