Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer mod i mapa na 110lvl Elitemt2

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy wchodze na elitemt2 i na mape od 110lvl to nie mam tam mobow ;/ a jak wchodze na elite przez patchera to mam o co kaman ?? prosze o pomoc :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

dokładnie bo expienie na elite od 100+ na atlantydzie to udręka :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Pomogłem ???

Daj "+"

1316166568_by_dominic777.gif

Opublikowano

UP^^ To akurat nie jest problemem ... szukasz kogos z 110 lvl + i Cie przenosi na PU-Kong ...

Mi chodzi głównie o nieodpychanie z konia ... a gram surka BM więc troche cięzko jest expic nawet z trutą ...;)

Być może sa inne hacki ^^ działające w ten sposób że nieodpycha moobów ... ale zaufanie mam do KamerModa .... Wiec gdybyś Mistrzu dodał ta mapke byłbym wdzięczny :))

DLa Kamera .... Ta mapka wyglada mniej więcej tak ...

post-305679-0-97244800-1315834677_thumb.jpg

Opublikowano

Najwidoczniej niemamy co liczyć ... na wstawienie tej mapki ... xD

Pozdro dla Kamera ...:P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodałem patch z Pandory Mt2 ze strony kamera ... i jest tam ta mapka tzn Pu-Kong tylko teraz mobów nie widać .. xD

Opublikowano

Polecam tego camer moda (all jest)+nowa funkcja expbota

http://www.mpcforum.pl/topic/452972-camermod-by-andrzej1986/

Polecam nie sciągajcie tego syfu bo to KeyLoger po prostuy facet myśli ,że sobie zarobi . Proszę kida o zablokowanie mu konta , bo szkoda naiwnych ludzi ,którzy to sciągają . . .

Geforce / służe pomocą :)

Opublikowano

No niby mapka jest ... wsio alegnacko ...:) z patcha dla PandoryMt2 od Kamera ... ale nie widac moobów ... ;)) wiec jeden kut z tego .:)

Opublikowano

No niby mapka jest ... wsio alegnacko ...:) z patcha dla PandoryMt2 od Kamera ... ale nie widac moobów ... ;)) wiec jeden kut z tego .:)

Szkoda ;( trzeba prosić Kamera żeby dodał mapkę do KamerModa

35bh8wo.png

exModerator

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kamerrrooo .... dodaj te mobki ... xD z Elite Mt2 ... bo mapka jest wdoczna z twojego patchu z Pandory tylko moobków nie widac /..:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...