Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Na forum pojawiła się osoba która przedstawia się moim nickiem i prosi o chary, pasyy do gry i grozi banem jeśli tego nie zrobicie.. Mój jedyny oficjalny numer gadu to 6640059! Jeśli osoba pisze do was z innego numeru gadu, podaje się za mnie i prosi o cokolwiek, proszę to zlekceważyć!

Pozdrawiam, życzę miłego dnia.

Ps: Podaję numer gadu ponieważ jest to jedyna możliwość ostrzeżenia użytkowników przed innymi oszustami!

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Chyba nikt mądry by sie na to nie nabrał :P Powiedzmy gdyby ktoś taki do mnie napisał to pierwsze co bym zrobił to poprosił o pw na mpc :)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Admin Cienia
Opublikowano

Niestety ja mam przez to problemy z administracją, więc chcę was na 100% uświadomić o zagrożeniu utraty konta.

Dodam że jest mi znany już jeden przypadek utraty postaci.

Opublikowano
Najlepiej poprostu olewac wyludzanie kont i po sprawie ;P

a jak ktoś się nabrał??:O i ma szkoda górnicza czyli owalił mu konto jakies??:P

.

Admin Cienia
Opublikowano

Tak, został bez postaci.. Proszę o nie spamowanie. To jest poważna sprawa.

Opublikowano

chlopaki powiem , to moj kolega pisze mi na gg ze bardzo przeprasza i nikogo nieoszukal pisze tylko chcial sie zamienic za jakies postacie nikmu nieukradl pisze Dlaczego ???? Bo inni ludzie by go oszukali a on niehce grac nukerem wiec postawil sie za D&G i by napewno biebylo zadnych przkretow itp. Prosze o Niedawanie mi Bana poniewa to moj Kolega nie ja poddawalem sie za D&G. Pisze ze bardzo przeprasza i takei cos juz sie wiecej niepowtorzy . Pozdrawiam

Opublikowano
chlopaki powiem , to moj kolega pisze mi na gg ze bardzo przeprasza i nikogo nieoszukal pisze tylko chcial sie zamienic za jakies postacie nikmu nieukradl pisze Dlaczego ???? Bo inni ludzie by go oszukali a on niehce grac nukerem wiec postawil sie za D&G i by napewno biebylo zadnych przkretow itp. Prosze o Niedawanie mi Bana poniewa to moj Kolega nie ja poddawalem sie za D&G. Pisze ze bardzo przeprasza i takei cos juz sie wiecej niepowtorzy . Pozdrawiam

Mogl nie pisac ze jest taki glupi to jego sprawa lol, nie musisz go bronic bo ma mozg i moze pomyslec a pozatym jest to forum o botach a nie o wymianach i sprzedazy itemow postaci itp... masz od tego allegro czy inne tam strony wiec niech tam spamuj o to a nie tu....

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Kaktus i inni to nie ja was prosilem o wymiane kont czy podawanie passow!!!!!. Kolega Pisze ze bardzo przeprasza i konczy z graniem w silka bo to jest nudne i neichce mu sie robic od nowa postaci;/ . Tak Napisal Wiec sie niemartwice oddal mi postac i juznikogo niebedzie prosil .Gra teraz w Csa aja napewno niebede ludzil kont ani podszywal sie pod nikogo ;]

Opublikowano
Kaktus i inni to nie ja was prosilem o wymiane kont czy podawanie passow!!!!!. Kolega Pisze ze bardzo przeprasza i konczy z graniem w silka bo to jest nudne i neichce mu sie robic od nowa postaci;/ . Tak Napisal Wiec sie niemartwice oddal mi postac i juznikogo niebedzie prosil .Gra teraz w Csa aja napewno niebede ludzil kont ani podszywal sie pod nikogo ;]

to niech komus odda chara za free lub sprzeda na allegro a nie chce kogos wyscammowac lol ... proste :[

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Raczej nikt sie nie nabierze ale thx za info^^

KOmus to sie moze sprzyda ;s

btw, moderatorzy was nie będą prosić o passy do waszych kont nawet na pm ;p

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Oszust przyznał się do winy, lecz zawsze proszę mieć się na baczności! Pozdrawiam. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...