Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ch1 dedyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na wielu serwerach (dedykach) mam taki problem z kolegami z osiedla mamy wszyscy neta radiowke i nie mozemy wejsc na CH1 sprawdzalem ze z okolo 50dedykow chodzi nam CH1 tylko na 2 serwerach takich jak LomaxMT2 i Tiveria wiecie moze oco chodzi?Jak juz ktos tak mial prosze o odp z gory dzieki.

Opublikowano (edytowane)

@Up haha :D Ale jesteś złośliwy :PP Co do tematu to może być wina zapory systemowej lub zapory internetowej którą usługodawca tak jak w przypadku Inea instaluje przy podłączeniu internetu :P

Plusik mile widziany ;x

@Edit: Widzę, że jakieś dziecko neo "dla zabawy" zbija innym reputację ;x Gratuluję :)

Edytowane przez murloc111
hisagi11.png
Opublikowano

aha ok dzieki to mam powiedziec tym co internet mi zaklladali ?i co powiem im ze CH1 nie chodzi xD ehhe

Nie, spytasz czy zablokowali Ci jakieś porty, jeżeli powiedzą, że tak to spytasz, czy możliwe jest ich odblokowanie.:)

Opublikowano

ok thx dzwonilem do nich i powiedzieli ze musze miec nazwet tych portow jakie oni maja odblokowac moze wie ktos jakie to sa porty na CH1 albo ogolnie na metka calego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...