Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BattleField 3 czy CoD Modern Warfare 3?

szymo123

BattleField 3 czy CoD MW3  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze i co kupisz?

• BattleField 3
      19
    • Call Of Duty Modern Warfare 3
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zastanawiam się co kupić BattleField 3 czy Modern Warfare 3, i chciałbym się dowiedzieć co wy byście kupili lub co kupicie.

Ja osobiście chyba bym kupił BattleFielda bo patrząc na grafikę to jest bardzo dobra, lepsza trochę od MW3 (Ja tak sądzę). I można używać helikoptery, czołgi, samochody, i odrzutowce. A w MW3 nie ma takiego czegoś ale zawsze byłem fanem CoD'a, i kupie chyba MW3 oddajcie swój głos w ankiecie.

2yzq.png

Opublikowano

Hmm... Grałem w BF:BC2 i Call of Duty Modern Warfare 2, widziałem zapowiedzi trójek. Ja kupowałbym (ale raczej nie kupię ze względu na brak Xboxa i słabego komputera) Call of Duty Modern Warfare 3. Dlaczego? Jakoś przyjemniej mi się w nie gra, lubię takie gadżety, jak były np. w MW2. I lubię tą serię. Battlefield 3 nie jest dla mnie, bo nie lubię jeździć pojazdami w grach i nie lubię jak jest duże zamieszanie na polu bitwy.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

@UP

Ale nie poznasz największych zalet - multi

Ogarnie grę na singlu- interfejs, sterowanie, klimat. Jeżeli mu się spodoba- kupi ją.

@Top

"Ja osobiście chyba bym kupił BattleFielda bo patrząc na grafikę to jest bardzo dobra, lepsza trochę od MW3 (Ja tak sądzę)"

Trochę? Frostbite 2 vs. silnik z CoD'a 2... stary, to mówi samo za siebie.

@Ankieta

Battlefield.

Battlefield 7, CoD 0. Dziękuję, dobranoc.

- rzekł obiektywnie bezstronny uczestnik dyskusji.

Opublikowano

Zapowiedzi zapowiedziami, ale zobaczymy jak wyjdzie BF3 czy będzie rzeczywiście taki mega jak go zapowiadają. Jest wiele gier, które świetnie się zapowiadały, a gdy już w nie grałeś czułeś, że to nie jest to czego oczekiwałeś. Ale BF3 mam już zamówione w pre-orderze ;)

Opublikowano

Zależy jaki tryb rozgrywki Ci pasuję,

Call of duty - rusher, gra gdzie bierzesz broń i lecisz zabijać i byle jak najwięcej.

Battlefield - jeśli lubisz jeździć pojazdami (samloty, czołgi itp), grać taktycznie i współpracować mocno z drużyną to gra dla Ciebie ;)

Więc BF czy COD to kwestia gustu co kto lubi, ja zdecydowanie wole BF'a lubie grać z kolegą i przeprowadzać rożne ciekawe akcje (np. wyburzać dom razem z przeciwnikami i wiele innych :P ) i jak dla mnie jest to zajebiste ale tak jak mówię, to kwestia gustu ;)

Opublikowano

A ja właśnie będę miał bete battlefielda 3 szybciej bo mam limitowaną wersję medal of honor :D. To sobie zobaczę jak się gra, ale Formula 1 2011 wychodzi 23 września i ją jako pierwsza kupie bo wychodzi pierwsza :D, i chyba sobie kupie BattleFielda 3 i potem mw3 :P

2yzq.png

Opublikowano

Battlefiled 3.

CoD MW 3 - po jaką cholerę kupować po raz trzeci tą samą grę?

Wiem, że to będą nowe misje i bla bla bla... Nie lepiej wydać jakąś grę, która będzie miała

sporo zmienione, a nie ciągle dodawać kolejne wersje ? Według mnie między

MW 1 a MW 2 nie ma żadnych różnic. Ale w sumie to kwestia gustu. Jak wolisz grać

3 raz w tą samą grę i wydawać na nią hajs to Twoja sprawa. Ja kupiłbym BF 3 ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Zobacz sobie jak wygląda Bf3 na x360. Bierz Bf3, tylko licz się z tym iż będziesz miał go na 2 płytach.

Gdzieś na yt jest trailer z x360 ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano (edytowane)

Jesli lubisz lubisz Resetowac Konsole co minute lub chcesz miec RROD w pol godziny - Polecam Battlefield 3

Jesli lubisz rozrywke - Polecam CoD:MW3

Edytowane przez xSypher61x
Opublikowano

Jesli lubisz lubisz Resetowac Konsole co minute lub chcesz miec RROD w pol godziny - Polecam Battlefield 3

Że niby BF3 wywołuje RROD'a ? Pozdro.

Na jakiej podstawie to piszesz ? Gdzieś przeczytałeś i powtarzasz

plotki, aby odwieść ludzi od kupowania BF'a ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie cod mw 3 :)

Jestem fanem tej serii, więc polecam ci też grę w Coda.

Jak oglądałeś filmiki, jest na prawdę dużo fajnych nowych serii ofiar i fajny tryb spec ops czy jakoś tak :D

fb.com/myrodj

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...