Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem odnośnie laptopu firmy dell ''inspirion'' cos takiego mam problem z klawiszami w grze

z F1/2/3/4/5/7/8/9/10/11/12

bo na te klawisze mam cos innego np. f1 - powrut do paskku f2 łącze f3 bateria i itp

klawiszami od F1-12 moge włanczac te wlasnie zeczy co wymienilem na gurze a nie moge wlonczyc normalnie zwyklego f1

czy da sie jakos to zrobic zeby zamiast f1 (powrót do paska) jak kilkne to by ło zwykle f1

to bardzo przeszkadza mi w grze jak klikam skille po prostu nie moge expic ;/

na innych laptopach ja mam na f8 (scisz glos) to na innych laptopach trzeba klikac shift i f8 i wtedy sie scisza

a u mnie wystarczy ze klikam f8 i sie scisza mozna to przerobic jakos ze klika sie f8 i shift i wtedy sie scisza

ja mam tu klawisz Fn i jak go kilkam (musze go trzymac) i klikam f1 to wtedy jest zwykly f1 jak nie rozumiecie piszcie

ja to pisze na szybko ..

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Opublikowano

Yy .. to dziwne bo sam mam laptopa i te f1, f2 itd. dzialaja mi tylko wtedy jak dodatkowo wcisne klawisz "FN" (funkcyjny). Zobacz czy nie masz takiego funkcyjnego co uaktywnia sie na stale do momentu gdy nie wcisniesz ponownie tego klawisza.

Ja mam ASUS a Ty masz z innej firmy wiec beda pewne roznice w klawiaturach.

Moim zdaniem albo masz wlaczony klawisz FN i wtedy te pozostale wykonuja to co jest przypisane dla klawiszy funkcyjnych, albo masz jakis konflikt w klawiaturze miedzy klawiszami.

A masz sprawny program do obslugi klawiszy funkcyjnych ? Bo ja np : od ASUS mam program ATK , ktory obsluguje klawisze funkcyjne.

jqeuR.png

Opublikowano

on napisał ze ma klawisz FN ale on chce jagby ten klawisz FN zacisnoć zeby jak gra w gre to zeby mial zwykle f1/2/ i tak do 12

a nie f1 nacisnie i powraca do paska chyba chodzi mu o 4story a tam trundo ; / Musi miec FN zacisniety

jemu chodzi o jakis sposub zeby zacisnoc ten FN

Opublikowano (edytowane)

ja tez nie wiem jak to zrobic raczej lams bendzie mial problemy ;/

bo trzymac FN kilac F1 - F 5 i klawisze numeryczne 1-5 to troche palców i myszka ;/

@edit

było by lepiej jesli ten FN był by koło F1 / ESC

Edytowane przez Sygna