Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[QCzy za to jest BAN ?

esquiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest ban za granie na Blood Money 3 vs 3 oni mnie oslaniali a ja zabieralem golda przez 9 rund ?

054p.png

Zbieram TYLKO +

Specjalista
Opublikowano

nie, to jest tylko taktyka

chyba że twoi koledzy zbierali złoto i np zabijali się na twoim respie żebyś Ty doniósł

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Jeśli nie kikaliscie kazdego co was zabil itp to bana nie dostaniesz chociaz nexon czasem ma swoje "humorki"

I tez zalezy czy np ktos lecial ze zlotem i zabil sie z granata zebys ty je doniosl!

Na dostanie bana wplywa masa roznych rzeczy :/

sygnayr.png
Opublikowano (edytowane)

aha nikogo nie kickalismy bez elitki normalnie wchodzil kto chcial do gry poprostu moj team mnie chronil a ja cale zloto zbieralem 0 kickow

aha i jezeli ktos sie zabil granatem zebym ja doniosl to ban perm ? czy na ile ?

Edytowane przez esquiss

054p.png

Zbieram TYLKO +

Specjalista
Opublikowano

yy tak jeżeli twój team się zabijał żebyś Ty donosił to perm bo to power lvling, zalookaj sobie reporta na alzeera: power lvl

i tam poszedł perm :)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

czyli graliście przeciwko nuubom, tak za to jest perm. skoro zebrałeś całe złoto.

zabijaliście się granatami czy nie, Nexona to nie obchodzi. clan vs nuuby = plvling. perm

Opublikowano

czyli graliście przeciwko nuubom, tak za to jest perm. skoro zebrałeś całe złoto.

zabijaliście się granatami czy nie, Nexona to nie obchodzi. clan vs nuuby = plvling. perm

Niet.Za granie z nuubami nie ma bana.. 3 nuubów czy tam 3 graczy..Nuuby tez gracze.. Za zbieranie ciagle zlota bana nie ma moze ktos grac tak zajebi***ie ze poprostu zabiera sobie zloto i idzie do respa na luzie ;) Za zabcie sie specjalnie jest banjesli ktos mial zloto i sie specjalnie zabił. Zresztą jak nuuby ze nie umieli wam sztabek wziasc to napewno reportowac nie beda ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

no tak a może frytki do tego?

to nie ich wina kto wchodzi i wychodzi

GRALI BEZ ELITA I NIKOGO NIE KICKALI

więc nie mogą dostać bana!

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano
Niet.Za granie z nuubami nie ma bana.. 3 nuubów czy tam 3 graczy..Nuuby tez gracze.. Za zbieranie ciagle zlota bana nie ma moze ktos grac tak zajebi***ie ze poprostu zabiera sobie zloto i idzie do respa na luzie Za zabcie sie specjalnie jest banjesli ktos mial zloto i sie specjalnie zabił. Zresztą jak nuuby ze nie umieli wam sztabek wziasc to napewno reportowac nie beda

I tak nexon se wezmie to za Plvl.

I chuj na to poradzisz.

Ale w praktyce nie powinien dostać bana , bo grał na zwykłym...

Nexon jest nie obliczalny i tyle spodziewaj się wszystkiego.

Opublikowano

Za co ma być ban skoro twoi koledzy nie brali złota i nie zabijali się abyś ty doniósł ...

Co wy pierdzielicie,że za grę z noobami jest ban ? -.-

To co ja mam LT moim koledzy również i w 2 teamie trafili się recruit oraz capral ....

Mam dostać bana,że taki jest 2 team ?

Fail .

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

no omek ma racje, nexon jest rąbnięty ale nie aż tak :)

nigdy za takie coś bana nie dostaniesz

tym bardziej że nie miałeś elite moderatora

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

ok dzieki wszystkim za wypowiedz odpowiednio kazdego nagrodzilem mozna zamknac

mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dziac :<

054p.png

Zbieram TYLKO +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...