Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Yt2

talent09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Longjuyt2. Gram sobie wszystko ladnie skaczylem grac wojem i zrob ilem na tym samym koncie sure wbilem 66 lvl i wybilo wlasnie przed chwilka i gdy w wyborze postaci wybiore sure wybija ;/ a na woju loga... Co robić??

ZDEJMIJCIE ZE MNIE JAKIEŚ %%

Opublikowano

...^^ ;d ale ja chce grac ;d ale na tym samym koncie zbugowalo chara? woj działa a sura nie ... kurrr woj mogl sie zbugowac ale nie sura ;(( pomocy moze ktoś wie jak odbugować postać

ZDEJMIJCIE ZE MNIE JAKIEŚ %%

Opublikowano
Siemka mam pytanie. Jak zarejestrowac sie na longjuyt2 na 2 srewerze??

no ja sobie postac poza miastem ZOSTAWIAM I GIT JEST

Opublikowano
ale ja chce stworzyc nowe konto do longjuyt2 na s serwie co musze zrobic zeby tam grac??

Nic ^^ konto z s1 działa na s2 wiesz tylko se spolszczenie scagnij na s2

21191.jpg

Opublikowano
bo takie neo by mr cybuch i reszta zapchaly lyt2 do granic mozliwosci i graja 24h na dobe wiec co sie kurwa dziwisz ;/ . POlecieli na darmowy is i event z yangami.

Powinni zrobic ograniczenie ilosci graczy na dany serw tak jak na PL i US . Jak bedzie 100/100 to FULL i nie wejdziesz a nie ze kurwa wcodzisz nawet jak jest za duzo =.= to jest ten jedyny potezny minus serwerow priv.

To zagraj na KingMT2. Polaka widzę co 2 dni. Gra jakieś 50 osób na królestwo. Ogolnie zajebiście ;D ( 0 laga).

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• 1 rok później...
  • Dodaj nową pozycję...