Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

<Drogi moderatorze : NIE MA odpowiedniego forum dyskusyjnego do tego tematu,a temat z pytaniami uznałem za troche niewłaściwe miejsce dla tego tematu,dlatego postanowiłem założyć ten.Nie zdejmuj go przed poniedziałkiem.>

"...Młody łucznik szedł.Ostatkiem sił.Kuśtykając na prawej nodze.Ból przeszywał całe jego ciało.To była cieżka bitwa.Kończyna reki,odgryziona do ramienia zwisała bezwładnie.Lucznik przeszedł do ostatniego pomieszczenia.Zobaczył w nim starca.Starca który ostrzegał go w 1 pokoju na co sie porywa.Starca,który z figlarnym uśmiechem wstał z laską i rzekł :

-Uparty jesteś.Mówiłem ci,że to nie jest to samo co expienie na groszkach.Mówiłem ci,że możesz umrzeć.Straciłeś prawą reke do ramienia,lewą noge do uda i o mały włos nie odgryzło ci głowy.

-Co...co TO było???

-Tajemnica..Mówiłem ci że nie masz szans z Matką...

Matka...Pomysłał TeRRoR.Matka Cuba.Sprawczyni całego tego zamieszania.Kiedy był jeszcze świezakiem,słyszał legendy o niej,i o jej dzieciach.O potwornych galaretkach,gotowych jednym ruchem ogryźć głowe.Myślał że to bajki.Do dzisiaj,aż jedna nie odgryzła mu reki w czasoprzestrzeni...

-No,ale przeszłeś.Gratulacje.Jakieś refleksje?

TeRRoR parsknał.Dziadek,sobie figlował jak na dzieciaka przystało.

-Oszczedź mi twoich morałów.Wiesz po co przyszłem.Nie straciłem nogi i reki,tylko po to żebyś mi powiedział że nie jestem jeszcze gotowy,i odesłał mnie do domu z kwitkiem.Wiedziałem na co sie pakuje.DAWAJ PIECZEĆ!

Starzec westchnał.Kiedyś i tak mu musiał ją dać.Ktoś będzie musiał rozwiązać problem matki.Może on...

-Masz.A tu taki prezent odemnie.

Starzec zainkantował formułe zaklęcia.TeRRoRa otoczył wir.Wir który przyjemnie łaskotał.Ostatnie co ujrzał,to jego prawa reka i prawa noga w pełni sprawna...

Obudził sie w swoim domu.Przespał 3 dni.W dłoni zobaczył mały kamień z wizerunkiem Matki.Wiedział co będzie musiał zrobić.I co go czeka.Ale nie mógł tego podiąc sam.Potrzebował bandy.Bandy straceńców,którzy są na tyle głupi żeby z nim iść.Do domu matki.Na szczescie,każdy samobójca ma swoją cene.A legendy krążą o nagrodzie w domu matki....

Opowiadanie sie podobało?To zaczynamy :

REKRUTACJA DO RAJDU MATKI CUBY OTWARTA.Poszukujemy :

Wojowników z SP1 na 20 Jobie.

Magów z SP1 na 20 Jobie

1 Holy z 20 Jobem

2 Archerów z sp1 na 20 jobie

Zapisy otwarte.Cała ta sprawa powstała,gdyż trudno znaleźć w grze ogarniety team 40-50 lvlowców którzy by poszli na cube,dlatego stwierdzam że na forum może kogoś znajde.

Raid odbedzie sie jutro o godzinie 16:00.MAM 2 PIECZECIE.Zapraszam do zapisów : Lvl,Klasa postaci,na czym bedziesz szedł (sp1 czy sp2 a moze i wyzszy ;D).

1 : TeRRoR 40 lvl.Archer SP1.

2 : AdreasPL- Warek+2 42 job

3 : TesT - Archer sp1 job21

4

5

6

7

8

9

10

11

12