Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Odbanowanie XUID

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pokaże wam jak zmienić swoje XUID. Zmiana jest jednorazowa więc za każdym razem trzeba powtarzać wszystkie czynności. Jedynym warunkiem jest posiadanie zmiennego ip.

1) Ściągamy plik

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

UWAGA!!! Avast znalazł mi w nim wirusa, ale widocznie wirus był niegroźny i po skanie całego komputera nie było nic. Aby można było wypakować i uruchomić plik trzeba wyłączyć antywira.

2) Wypakowujemy archiwum np. na pulpit.

3) Zmieniamy swoje ip (jeżeli masz modem to przeważnie trzeba go zrestartować).

4) Uruchamiamy aiw_ban_evade.exe (powinien wyłączyć się automatycznie po uruchomieniu gry).

5) Uruchamiamy grę.

6) Czasami zmiana XUID nie działa. W takim wypadku trzeba powtórzyć wszystkie czynności od punktu 3.

7) Cieszymy się grą bez bana :)

Edytowane przez petro.polak.de.
6). Linki do stron internetowych umieszczamy w znacznikach code (( <> )).
Opublikowano

1) Ściągamy plik http://hotfile.com/links/129293517/7708f61/odbanowanie_XUID.rar

UWAGA!!! Avast znalazł mi w nim wirusa, ale widocznie wirus był niegroźny i po skanie całego komputera nie było nic. Aby można było wypakować i uruchomić plik trzeba wyłączyć antywira.

3). Wszystkie skany plików umieszczamy na stronach:

lub

Masz 24h.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. A mianowicie dotyczy się to Bana na MW2. Jeśli cheatowałem to rozumiem jest za to perfidny Ban, ale piszą tutaj niektórzy żeby poczekać 3 dni. A wiec mam nie wgrywać żadnych unbanów i takich tam, czy po prostu grać na tych serwerach gdzie chodzi gra na unbanie i dalej beznadziejnie oszukiwać? Prosił bym o uczciwą odpowiedz. A nie typu "dobrze ci tak" uprzejmie Dziękuję.

Edytuję. Oczywiście AlterIvnet.

Opublikowano (edytowane)

Tak ban jest na 3 dni. Jeżeli nie chcesz czekać możesz użyć unbana i grać normalnie na wszystkich serwerach, albo kiedy będziesz miał zamiar cheatować zmień XUID i IP - zbanują Ci nieprawdziwe dane ;D

PS: Unban jest jednorazowy za każdym razem musisz powtórzyć wszystkie czynności

Edytowane przez petro.polak.de.
Opublikowano

Wielkie Dzięki za odpowiedz. Lecz 3 dni minęły już dawno a BAN jest dalej. Mówi się trudno zrobiłem unbana i gram dalej. Tylko szkoda że na kilku serwerach mogę grać. Rada dla tych co mają zamiar kiedyś oszukiwać ODRADZAM.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...